Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 255 (5462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu: Nu cred că cineva vrea acum să schimbe cota unică

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că nu crede că cineva vrea acum să schimbe cota unică, el apreciind că o astfel de modificare nici nu este potrivită.

"Nu cred că cineva vrea acum să schimbe cota unică. Nici nu este potrivit. Dar nu cunosc asemenea surse ale acestor îngrijorări. Nu cunosc intenţia cuiva de a modifica cota unică actuală", a spus Iliescu.

El a evitat totodată să se pronunţe asupra declaraţiilor recente făcute de premierul Victor Ponta în privinţa Curţii Constituţionale.

"Curtea Constituţională e o instituţie, are misiunea ei, are rolul ei. Pot fi controverse, dispute, interpretări diferite. Dialogul e cel mai bun lucru pentru a aborda şi a rezolva probleme", a spus Iliescu.

PNL nu va rămâne la guvernare dacă nivelul cotei unice de impozitare va fi majorat pentru anul viitor, a declarat ministrul Finanţelor, vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu.

Întrebat de presă dacă PNL va mai rămâne la guvernare dacă anul viitor, din orice motiv, va fi majorată cota unică, Chiţoiu a răspuns scurt: "Nu".

Liderii USL au vorbit la finalul ultimei şedinţe a Uniunii despre varianta reducerii TVA şi creşterii cotei unice în contextul discuţiilor legate de construcţia bugetară pentru anul 2014.

Premierul Victor Ponta a afirmat, joi, că el este cel care i-a cerut ministrului de Finanţe diferite scenarii pentru creşterea încasărilor la buget, discutate în USL, deoarece este mai uşor să se ceară la TV scăderi de taxe şi bani "mai ales când ai campanie electorală şi nicio responsabilitate".

El a precizat că nu va majora cota unică de impozitare, dar că i-a cerut ministrului de Finanţe diferite scenarii pentru creşterea încasărilor la buget, discutate în USL, şi că aşteaptă concluzii din partea acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu: Nu cred că cineva vrea acum să schimbe cota unică.
 Vizualizări articol: 411 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu: Nu cred că cineva vrea acum să schimbe cota unică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei