Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 255 (5462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Falcă: La Vaslui şi Suceava am primit neospitalitate. Ar trebui să stau unde sunt victorios, apreciat

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a declarat, joi, la întâlnirea cu membrii PDL de la Bistriţa, că a fost nemulţumit de felul în care a fost primit la Vaslui şi Suceava, criticând partidul pentru acest lucru şi adăugând că, în aceste condiţii, ar trebui să stea acasă, unde e "victorios şi apreciat"

Consilierul judeţean PDL din Bistriţa-Năsăud Monica Săsărman i-a spus lui Gheorghe Falcă, la Bistriţa, că a înţeles din declaraţiile sale, făcute, joi după-amiază, într-o emisiune la un post local de televiziune, că, în situaţia în care va pierde alegerile interne pentru a fi desemnat prezidenţiabil, nu va susţine candidatul PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

"Vă spun sincer: răspunsul dumneavoastră m-a consternat fiindcă mă aşteptam să spuneţi da", a afirmat Monica Săsărman.

În replică, Gheorghe Falcă a spus: "Eu întotdeauna sunt un câştigător şi am mers la foarte multe emisiuni. În momentul în care cineva îţi pune întrebarea: dacă pierzi, ce faci? Tu nu spui că pierzi şi am dat un răspuns care duce la o mare satisfacţie a ceea ce a însemnat PD. Am răspuns: ştiu că am plecat la drum cu domnul Stolojan şi am câştigat preşedinţia cu Traian Băsescu, pentru că e important ca un om care vine în faţă, chiar dacă el ştie rezultatul alegerilor, niciodată să nu plece capul. Vreau să ştiţi că eu nu sunt în această competiţie un X sau un Y. Nu sunt o dorinţă sau un proiect personal, dar pun întrebarea: dacă nu eram eu aici, cum arăta această întâlnire? Apreciaţi şi dumneavoastră că sunt oameni care pot sta în picioare indiferent dacă ştiu rezultatul. Am venit să dăruiesc, nu să cer".

 

El a adăugat că are o familie acasă şi o fată de şase ani.

"Ar trebui să stau acolo unde sunt victorios şi apreciat, unde am câştigat în comparaţie cu alţii. Eu nu am guvernat, eu doar am dat Guvernului. Sunt aici şi v-am mulţumit pentru ospitalitate, dar vă spun sincer că am primit neospitalitate. La Vaslui a trebuit să ne punem paharul cu apă pe masă. Când am plecat, am căutat 45 de minute un loc să mănânc. Dacă va înţelege partidul aşa relaţia aceasta, greşeşte. La Suceava nu am avut microfoane şi a trebuit să aducem microfoanele de la Arad, dar am ştiut să aducem 9.000 de oameni la vot în şapte secţii. Apreciaţi că unii au curajul să stea în faţă, pentru că nu am stat doar în faţa partidului, am stat şi în faţa USL, iar eu sunt un victorios. Acasă sunt patru de la USL şi patru de la dreapta. Acesta este răspunsul meu", a spus Falcă.

 

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a afirmat apoi că relaţiile dintre el şi Gheorghe Falcă sunt "foarte bune, colegiale".

"Pe unde am suferit de sete, am suferit împreună. La Vaslui, aţi fost mai norocos. Eu am mâncat după o oră, dar nu din vina colegilor. Era totul închis acolo şi de-asta. Şi dacă domnul Falcă ar fi spus (în emisiunea respectivă - n.r.) că nu mă susţine şi dacă aş câştiga, nu m-aş fi supărat pentru că înseamnă că încă nu mi-am făcut treaba destul de bine ca să-l conving să mă susţină", a spus Predoiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Falcă: La Vaslui şi Suceava am primit neospitalitate. Ar trebui să stau unde sunt victorios, apreciat.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Falcă: La Vaslui şi Suceava am primit neospitalitate. Ar trebui să stau unde sunt victorios, apreciat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei