Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 251 (5458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Botoşăneanul acuzat că a împuşcat un bărbat în urma unei reglări de conturi s-a predat Poliţiei

Botoşăneanul acuzat că a împuşcat în picioare un bărbat, pe o stradă din municipiul Botoşani, în apropierea unei unităţi militare, în urma unei reglări de conturi între el şi nepotul victimei s-a predat Poliţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"În această dimineaţă (n.r. - duminică dimineaţă), suspectul, Emanuel Z., în vârstă de 34 ani, s-a predat organelor de Poliţie. Întrucât s-a considerat că în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de tentativă de omor, cercetările au fost declinate în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani", a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani.

Un botoşănean a fost rănit la picioare după ce a fost împuşcat, sâmbătă seară, pe o stradă din municipiul Botoşani, în apropierea unei unităţi militare, în urma unei reglări de conturi între nepotul victimei şi agresor.

Bărbatul împuşcat, în vârstă de 46 de ani, a ajuns, sâmbăta seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe Botoşani, în stare gravă, având mai multe răni la picioare.

Conflictul dintre cei doi tineri a pornit la o benzinărie din municipiul Botoşani, iar unul dintre ei şi-a chemat în ajutor o rudă, respectiv pe bărbatul rănit.

După o urmărire cu maşinile, cei trei s-au reîntâlnit în apropierea unei unităţi militare, iar unul dintre ei a scos un pistol, împuşcându-l pe bărbat în picior, de mai multe ori, apoi a fugit.

"Pacientul prezintă multiple plăgi împuşcate la nivelul membrelor inferioare, cu fractură deschisă în treimea inferioară gambă dreapta, plagă prin împuşcare gambă şi genunchi stâng, cu resturi de corp străin", a declarat un cadru medical de la UPU Botoşani, precizând că bărbatul trebuie supus unei intervenţii chirurgicale.

Poliţia a fost anunţată de medicii spitalului botoşănean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Botoşăneanul acuzat că a împuşcat un bărbat în urma unei reglări de conturi s-a predat Poliţiei.
 Vizualizări articol: 931 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Botoşăneanul acuzat că a împuşcat un bărbat în urma unei reglări de conturi s-a predat Poliţiei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei