Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 246 (5453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

USL nu a ajuns la un acord privind descentralizarea porturilor, a ANOFM şi a ANPS

Comisia mixtă a USL pentru descentralizare, condusă de Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis, nu a reuşit, luni, să ajungă la un acord în ceea ce priveşte descentralizarea porturilor şi a agenţiilor naţionale pentru Ocuparea forţei de muncă şi pentru Prestaţii sociale, au precizat surse din Uniune.

În ceea ce priveşte porturile, PSD doreşte ca acestea să intre în subordinea primăriilor, respectiv a consiilor locale, în timp ce PNL ar vrea ca acestea să fie puse în subordinea consiliilor judeţene, au mai declarat, pentru MEDIAFAX, sursele citate.

În ceea ce priveşte Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) şi Agenţia Naţională pentru Prestaţii Sociale (ANPS), sursele au precizat că ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, nu ar dori ca aceste două structuri să fie descentralizate, deşi o decizie în acest sens ar fi fost luată la nivel politic în şedinţa USL de săptămâna trecută.

Comisia mixtă a USL privind descentralizarea condusă de Liviu Dragnea şi Klaus Iohannis s-a reunit la Ministerul Dezvoltării pentru discuţii privind competenţele şi instituţiile care vor face obiectul procesului de descentralizare asupra căruia Guvernul urmează să îşi angajeze răspunderea.

După întâlnirea de la sediul Ministerului Dezvoltării, Dragnea şi Iohannis împreună cu membrii comisiei mixte au venit luni seară la Parlament, unde le vor prezenta deputaţilor şi senatorilor USL rezultatele discuţiilor pe tema descentralizării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL nu a ajuns la un acord privind descentralizarea porturilor, a ANOFM şi a ANPS.
 Vizualizări articol: 536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USL nu a ajuns la un acord privind descentralizarea porturilor, a ANOFM şi a ANPS0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei