Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 244 (5451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copil dat dispărut de părinţi în urmă cu un an, găsit după ce a fost exploatat prin muncă la o stână

Un băiat de 15 ani din Vaslui, dat dispărut de părinţii lui în urmă cu mai bine de un an, a fost găsit de poliţiştii după ce a reuşit să fugă de la o stână din Galaţi unde era exploatat cu forţa prin muncă, în acest caz fiind sesizaţi procurorii de Crimă Organizată.

Potrivit Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, băiatul a fost preluat de la poliţiştii gălăţeni şi internat într-un centru specializat pentru copii abuzaţi şi exploataţi, având în vedere traumele pe care le-a suferit în ultimul an, de când a fost dat dispărut de către părinţii lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Când a fost găsit, copilul avea pe corp numeroase răni, motiv pentru care a fost sesizat şi Serviciul de Medicină Legală Vaslui.

"Minorul se află internat în centrul din Bârlad pentru a beneficia de consiliere psihologică de specialitate. S-a luat legătura şi cu părinţii copilului şi, cel mai probabil, va fi integrat în familia naturală, care prezintă garanţii. Până atunci, pe lângă serviciile din centru, băiatul va fi prezentat şi la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili provenienţa acelor echimoze de pe corp", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Din cele povestite de copil, acesta ar fi fost exploatat prin muncă la o stână din Galaţi, motiv pentru care cercetările în acest caz vor fi desfăşurate de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil dat dispărut de părinţi în urmă cu un an, găsit după ce a fost exploatat prin muncă la o stână.
 Vizualizări articol: 1633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copil dat dispărut de părinţi în urmă cu un an, găsit după ce a fost exploatat prin muncă la o stână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei