Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 oct 2013 - Anul XVIII, nr. 242 (5449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta avertizează din nou, odată cu intrarea lui Gerea în Guvern: Toţi care vin în Guvern sunt ţinte

Noul ministru al Economiei, Andrei Gerea, va avea de făcut lucruri importante legate de Oltchim, Cuprumin şi politica industrială, a declarat premierul Victor Ponta, avertizând însă că cine intră în Guvern devine "ţinta celor care nu fac nimic şi se ocupă doar cu acuzatul".

"Cred că toţi ştiţi, în momentul în care aţi intrat în Guvern, că sunteţi ţinte, aşa încât ne asumăm aceste riscuri. Uneori, ele se îndreaptă şi în mod greşit asupra celor care desfăşoară activităţi, dar eu vreau să vă propun tuturor - noi să fim cei care facem lucruri şi alţii, sigur, ne acuză, ne critică. Atât timp cât Guvernul face lucruri - şi face lucruri bune, face lucruri importante şi ia decizii - ne asumăm şi criticile celor care nu fac nimic şi se ocupă doar cu acuzatul", le-a spus Ponta miniştrilor prezenţi la şedinţa săptămânală a Guvernului.

În acest context, el a făcut referire la îndatoririle noului ministru al Transporturilor, Andrei Gerea.

"Domnul Gerea va avea în mod sigur de continuat lucruri importante care ţin de Oltchim, de Cuprumin, de politica noastră industrială pe plan european şi sunt convins că se va ocupa foarte bine de această sarcină", a spus primul-ministru.

Totodată, Ponta a ţinut să-i mulţumească fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian, pentru activitatea depusă.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Andrei-Dominic Gerea în funcţia de ministru al Economiei.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc la Palatul Cotroceni la ora 17.00.

Andrei Gerea, lider al grupului parlamentar liberal din Camera Deputaţilor, a fost propus de PNL pentru funcţia de ministru al Economiei, post rămas vacant după demisia lui Varujan Vosganian.

Varujan Vosganian şi-a anunţat în 7 octombrie demisia din funcţia de ministru. El a făcut acest anunţ după ce a ieşit din cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o şedinţă a liderilor PNL la care au participat şi premierul Victor Ponta şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu. Demisia a fost prezentată la scurt timp după votul dat în Senat de respingere a solicitării procurorului general al Parchetului ICCJ privind începerea urmăririi penale împotriva lui Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta avertizează din nou, odată cu intrarea lui Gerea în Guvern: Toţi care vin în Guvern sunt ţinte.
 Vizualizări articol: 573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta avertizează din nou, odată cu intrarea lui Gerea în Guvern: Toţi care vin în Guvern sunt ţinte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei