Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 219 (5426)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

MAE organizează sâmbătă Ziua Porţilor Deschise, se va putea vizita biroul ministrului

Ministerul de Externe organizează, sâmbătă, între orele 10 şi 18, prima ediţie a Zilei Porţilor Deschise, publicul putând să viziteze sediul instituţiei, biroul şeful diplomaţiei de la Bucureşti precum şi biroul ministrului delegat pentru românii de pretutindeni.

Evenimentul este destinat publicului "interesat să descopere elemente de istorie, precum şi de actualitate din activitatea diplomatică a României", informează MAE.

"Cu acest prilej, publicul doritor, asistat de un ghid, va putea vizita o serie de puncte de interes, printre care clădirea Mihai Eminescu, reprezentativă pentru patrimoniul arhitectural al Bucureștiului. Totodată, vizitatorii vor avea acces, în premieră, în clădirea centrală a MAE. Aici vor putea descoperi galeria portretelor miniştrilor de externe ai României, Sala Hărţilor, precum şi cele două spaţii de reprezentare care au găzduit, de-a lungul timpului, evenimente importante din activitatea diplomaţiei române şi care sunt, şi astăzi, scena desfăşurării acţiunilor de politică externă, şi anume Sala Nicolae Titulescu şi Sala Grigore Gafencu, ambele purtând numele a doi iluştri şefi ai serviciului diplomatic al României", se arată într-un comunicat al MAE.

Vizitatorii vor putea vizita biroul ministrului Afacerilor Externe, unde vor descoperi "atmosfera de lucru a şefului diplomaţiei române", precizează Ministerul.

"De asemenea, va fi deschis publicului biroul ministrului delegat pentru românii de pretutindeni, Cristian David. Curtea interioară a Ministerului Afacerilor Externe va găzdui o expoziţie de artă plastică, unde vor fi expuse lucrări ale absolvenţilor din cadrul Universităţii Naţionale de Artă din Bucureşti. Alte obiective de interes din cadrul turului organizat pentru vizitarea Ministerului Afacerilor Externe vizează Salonul Alb şi Salonul cu Vitralii, din Clădirea Eminescu, unde vizitatorii sunt invitaţi să doneze cărți în limba română pentru copiii români din străinătate. Intrarea vizitatorilor se face, începând cu orele 10.00, pe intrarea principală, din Aleea Alexandru, nr. 31, sector 1", se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MAE organizează sâmbătă Ziua Porţilor Deschise, se va putea vizita biroul ministrului.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MAE organizează sâmbătă Ziua Porţilor Deschise, se va putea vizita biroul ministrului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei