Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 195 (5402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dorin Cioabă: Băsescu a spus că tatăl meu a făcut pentru etnie mai mult decât toate guvernele

Fiul cel mare al lui Florin Cioabă spune că preşedintele Traian Băsescu a afirmat, la sicriul tatălui său, că acesta "a făcut pentru etnie mai mult decât toate ONG-urile şi guvernele la un loc", Dorin Cioabă susţinând că îl consideră pe şeful statului al doilea tată al său.

Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu "a vărsat o lacrimă la căpătâiul prietenului său".

Potrivit acestuia, la sicriul lui Florin Cioabă, Băsescu a spus că "regele Cioabă a făcut pentru etnie mai mult decât toate ONG-urile şi guvernele la un loc".

"Pentru noi, pentru etnie, pentru mine în special, Traian Băsescu este al doilea tată al meu. Nu am aceleaşi legături de prietenie pe care tatăl meu le avea cu domnul preşedinte, dar o să fac tot ce pot ca să păstrez această relaţie şi după ce domnul preşedinte îşi va termina mandatul, dar şi până atunci", a declarat Dorin Cioabă.

Acesta i-a mulţumit preşedintelui Traian Băsescu pentru că a mers să îşi ia rămas bun de la tatăl său.

"Vreau să îi mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu. A fost un gest nemaipomenit cum nimeni nu a mai făcut. A fost prima dată când comunitatea romă a fost băgată în seamă în modul cel mai serios. Chiar dacă unii au luat în derâdere (gestul - n.r.), trebuie să ştie că Dumnezeu e sus şi vede. Tata a fost un om care a trudit, un om care şi-a lăsat familia şi a plecat acolo unde alţii aveau nevoie de el”, a afirmat Dorin Cioabă.

Preşedintele Traian Băsescu a fost, miercuri după-amiază, în casa familiei Cioabă, unde a dus o coroană de garoafe roşii cu mesajul "Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu".

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorin Cioabă: Băsescu a spus că tatăl meu a făcut pentru etnie mai mult decât toate guvernele.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorin Cioabă: Băsescu a spus că tatăl meu a făcut pentru etnie mai mult decât toate guvernele0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei