Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 195 (5402)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă a Poliţiei în cazul mamei Monicăi Gabor, care a murit lovită de o bucată de stâncă

Poliţia Gorj a deschis o anchetă în cazul incidentului în urma căruia şi-a pierdut viaţa mama Monicăi Gabor, care a fost lovită în cap de o bucată de stâncă desprinsă de pe versanţi, la aproximativ o sută de metri distanţă de Peştera Polovragi, pe Cheile Olteţului.

"Se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest deces şi pentru a elimina orice posibile speculaţii ulterioare", a declarat, joi seară, corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Trupul neînsufleţit al mamei Monicăi Gabor a fost preluat de la locul incidentului de către legişti, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, unde va fi făcută necropsia pentru a stabili cauzele decesului, după care rudele o vor putea duce pe femeie acasă, la Bacău, pentru înmormântare.

Primarul din Polovragi, Ştefan Făsuiescu, spune că incidentul în urma căruia a murit mama Monicăi Gabor a avut loc pe un drum neasfaltat, la aproximativ o sută de metri distanţă de Peştera Polovragi, pe Cheile Olteţului, unde aceasta se afla împreună cu un grup de 17 turişti veniţi de la Bacău.

Primarul Ştefan Făsuiescu a mai afirmat că în zonă versanţii, înalţi de zeci de metri, nu sunt acoperiţi cu plasă, întrucât din cauza vegetaţiei şi a peretelui drept al stâncii acest lucru este imposibil.

Făsuiescu, aflat la al patrulea mandat, a precizat că de când este la conducerea Primăriei Polovragi nu au mai fost înregistrate astfel de incidente în zonă.

La rândul său, şeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că în zonă nu au mai fost înregistrate până acum căderi de pietre.

"Este ca şi cum ai sta în mijlocul unui teren de fotbal şi ai aştepta să te lovească un meteorit. La fel erau de mici şi aici şansele ca vreo persoană să fie lovită de pietre de pe versanţi, dar iată că s-a întâmplat, din păcate. Iarna mai puteam să spunem că este fenomenul de îngheţ-dezgheţ, dar acum chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. E posibil să fi trecut vreun animal prin zonă, să fi erodat apa bucata respectivă…E greu de spus", a afirmat şeful Salvamont Gorj.

Veronica Bulai, în vârstă de 54 de ani, mama Monicăi Gabor, a murit, joi, la scurt timp după ce vizitase Peştera Polovragi şi plecase cu un grup de turişti din Bacău să viziteze Cheile Olteţului, situate în imediata vecinătate a peşterii, unde dorea să facă şi câteva fotografii.

La un moment dat, femeia a fost lovită de o bucată de piatră în greutate de aproximativ şapte kilograme, care s-a desprins de pe versant, în cădere aceasta antrenând pietre de dimensiuni mai mici, care au lovit şi o altă persoană, fără a-i provoca însă răni grave. Mama Monicăi Gabor a fost însă lovită în cap, ea prăbuşindu-se imediat, potrivit martorilor.

Două echipaje medicale, unul SMURD şi altul de la Ambulanţa Gorj, au mers la locul incidentului, însă medicii nu i-au mai putut salva viaţa. Veronica Bulai a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis extrem de grav, orice manevră de resuscitare fiind inutilă, potrivit medicului coordonator al Serviciului de Ambulanţă Gorj, Jana Prejbeanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetă a Poliţiei în cazul mamei Monicăi Gabor, care a murit lovită de o bucată de stâncă.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anchetă a Poliţiei în cazul mamei Monicăi Gabor, care a murit lovită de o bucată de stâncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei