Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 192 (5399)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marioara Murărescu se simte mai bine, face recuperare

Realizatoarea TV Marioara Murărescu se simte bine, face recuperare la clinica de profil a Spitalului Elias, după intervenţia din iunie de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală, realizată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, potrivit apropiaţilor acesteia.

Marioara Murărescu este internată, din 9 august, la Spitalul Elias din Capitală, pentru continuarea îngrijirilor medicale, a declarat atunci, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Valentin Calu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias a precizat că Marioara Murărescu a cerut să nu fie date informaţii în legătură cu starea sănătăţii sale.

Apropiaţi ai realizatoarei TV au explicat că aceasta a fost internată în Clinica de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie a spitalului, care are şi un Compartiment de Recuperare Neurologică.

Marioara Murărescu a fost externată recent de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj.

Realizatoarea TV a fost internată în iunie la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, unde a fost supusă unei intervenţii de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală.

Surse din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj declarau corespondentului MEDIAFAX, tot în 9 august, că în urma intervenţiei starea fostei prezentatoare TV a fost stabilă, iar aceasta a putut fi externată.

"Pacienta Marioara Murărescu s-a aflat în luna iunie internată la Secţia de la Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. A suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori la coloana vertebrală. Şeful de secţie a spus că evoluţia pacientei a fost una stabilă, astfel că a putut fi externată pentru a urma tratamentul mai aproape de casă", au declarat sursele citate.

Marioara Murărescu este realizatoare şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Tezaur folcloric", difuzată pe TVR. În 1971 şi-a început cariera la Radioul public, iar în 1977 s-a angajat la TVR ca realizator de emisiuni folclorice. Prima încercare de realizare a celebrei emisiuni "Tezaur Folcloric" a avut loc în 1978, dar abia în 1982 a primit un spaţiu fix în grila de programe a televiziunii.

De-a lungul carierei sale a organizat numeroase festivaluri de folclor, concerte de colinde, emisiuni duplex cu Televiziunea Moldova la Bucureşti şi Chişinău.

De asemenea, a realizat primul disc de aur "Tezaur folcloric" (1992), prima casetă video "Tezaur folcloric" (2000), lucrarea "Cu ochii lumii" (cuprinzând diverse opinii despre emisiunea "Tezaur folcloric").

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marioara Murărescu se simte mai bine, face recuperare.
 Vizualizări articol: 664 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marioara Murărescu se simte mai bine, face recuperare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei