Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 191 (5398)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Împăratul Iulian: Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut

Împăratul romilor Iulian a declarat după aflarea veştii că Florin Cioabă a decedat în Turcia, că vor urma 30 de zile de doliu şi funeralii "cum nu s-au mai văzut" şi îndemnat comunitatea romilor la pace, spunând să "nu-şi facă griji, pentru că cei care trebuie să aibă grijă, vor avea în continuare"

Împăratul romilor Iulian a declarat corespondentului MEDIAFAX, duminică, după ce a aflat despre decesul lui Florin Cioabă că este o tragedie şi că va urma o perioadă de doliu de 30 de zile, dar şi funeralii "cum nu s-au mai văzut".

"Am fost sunat din Turcia de copiii lui Cioabă, care mi-au spus că regele a murit. Urmează 30 de zile de doliu. Peste două-trei săptămâni vom întruni Consiliul de Coroană şi vom hotărî cine îl va urma la tron. Conform legii noastre, cel care îi urmează este Dorin, fiul lui cel mare", a declarat Iulian.

Potrivit acestuia, copiii lui Florin Cioabă i-au spus că "inima artificială ce i-a fost montată nu a mai funcţionat".

Întrebat cum se vor desfăşura funeraliile, Împăratul Iulian a declarat: "Vor fi funeralii deosebite, cum nu s-au mai văzut până acum, care vor dura trei zile".

Iulian a transmis şi un mesaj comunităţii de romi pe care îi îndeamnă la pace şi linişte, rugându-i să stea liniştiţi, pentru că "cei care trebuie să aibă grijă de ei vor avea în continuare şi să nu facă fapte rele, cum au făcut sâmbătă, la Lugoj".

Rude şi apropiaţi ai lui Florin Cioabă s-au adunat, duminică, la reşedinţa familiei din municipiul Sibiu, însă porţile casei au fost închise, cei prezenţi refuzând să dea declaraţii şi spunând că vor "să-şi plângă mortul".

De asemenea, la biserica aflată în apropiere de reşedinţa familiei, unde Florin Cioabă era pastor, au venit aproximativ 40 de persoane, uşile fiind închise pentru rugăciune.

Familia lui Florin Cioabă doreşte ca acesta să fie înmormântat în acelaşi cavou cu tatăl său, Ioan Cioabă, în Cimitirul Municipal din Sibiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Împăratul Iulian: Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Împăratul Iulian: Urmează 30 de zile de doliu şi funeralii cum nu s-au mai văzut1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei