Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 179 (5386)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evaziune fiscală şi plusuri în gestiune, găsite la controale în vagoanele restaurant

Poliţiştii au descoperit plusuri în gestiune, activităţi comerciale ilicite şi fapte de evaziune fiscală în urma controalelor care au avut loc în ultima săptămână, în vagoanele restaurant ale trenurilor de călători, pentru care au deschis dosare de cercetare şi au dat amenzi de peste 35.000 de lei.

Poliţiştii de la transporturi au făcut controale, în perioada 27 iulie - 2 august, pe toate magistralele de cale ferată, în vagoanele tip bord restaurant, bistro şi express aflate în compunerea trenurilor de călători, se arată într-un comunicat de presă de duminică al Poliţiei Române.

Echipele de control au depistat şase infracţiuni şi au dat 174 de amenzi, dintre care 40 pentru activităţi comerciale ilicite, în valoare totală de 35.390 de lei.

De asemenea, au fost confiscate 3.060 de ţigarete, produse alimentare, băuturi răcoritoare şi telefoane mobile, în valoare totală de 2.790 de lei.

În 29 iulie, între staţiile Braşov şi Sighişoara, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov - Biroul Investigarea Fraudelor au făcut un control la vagonul restaurant aflat în compunerea unui tren de persoane. În urma verificărilor încrucişate privind marfa deţinută în gestiune, banii rezultaţi din vânzări şi banii înscrişi pe nota de plată ospătar, asupra gestionarului au fost găsiţi 679,53 de lei, suma fiind plus în gestiune.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti de la Biroul de Investigare a Fraudelor - SRPT Braşov, pentru evaziune fiscală şi creare de plusuri în gestiune prin mijloace frauduloase, a precizat sursa citată.

Tot în 29 iulie, pe peronul staţiei CF Vaslui a fost depistat un bărbat din Adjud, judeţul Vrancea, care avea în bagaj 2.600 de ţigări din Bulgaria, pentru care nu avea acte de provenienţă. Bărbatul a fost amendat, iar ţigările au fost confiscate.

Poliţia Română a precizat că acţiunea va continua şi în perioada următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evaziune fiscală şi plusuri în gestiune, găsite la controale în vagoanele restaurant.
 Vizualizări articol: 709 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evaziune fiscală şi plusuri în gestiune, găsite la controale în vagoanele restaurant0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei