Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 170 (5377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un microbuz care transporta cetăţeni români s-a răsturnat pe o autostradă, în M.Britanie

Un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni români s-a răsturnat pe o autostradă din Marea Britanie, trei persoane fiind grav rănite în accident, relatează presa britanică.

Potrivit BBC, accidentul a avut loc miercuri dimineaţă în zona Old Basing, pe Autostrada M3, care face legătura între Londra şi oraşul Southampton (sud).

Şoferul microbuzului, în care se aflau nouă turişti români, a pierdut controlul asupra vehiculului după explozia unei anvelope. Microbuzul a pătruns pe contrasens rupând balustrada de siguranţă şi s-a răsturnat. Doi pasageri au fost aruncaţi din maşină din cauza impactului.

În total, trei români sunt în stare critică, a comunicat poliţia din regiunea Hampshire. Celelalte şase persoane, inclusiv doi copii, au suferit răni moderate. Toţi răniţii au fost transportaţi la Spitalul General din Southampton.

Numeroase ambulanţe şi elicoptere s-a deplasat la locul accidentului, anunţă site-ul publicaţiei Little Hampton Gazette.

 

Echipă a Ambasadei de la Londra, la Southampton pentru a asista victimele accidentului

MAE confirmă că trei cetăţeni români au fost grav răniţi în accidentul produs pe autostrada M3 din Mare Britanie, adăugând că o echipă a Ambasadei României la Londra s-a deplasat la spitalul din Southampton pentru a le acorda acestora asistenţă.

"Misiunea diplomatică a României la Londra a informat Centrala Ministerului Afacerilor Externe cu privire la producerea, în cursul zilei de astăzi, 24 iulie 2013, ora locală 9:48 AM, a unui accident de circulaţie, în care au fost implicaţi 9 cetăţeni români, pe autostrada M3 între Londra şi Southampton, în zona Old Basing", precizează MAE, la solicitarea MEDIAFAX.

Din informaţiile obţinute de Ambasada României de la autorităţile britanice a rezultat că un microbuz în care se aflau nouă cetăţeni români s-a răsturnat, ca urmare a exploziei unui pneu, trei persoane fiind grav rănite.

"Cetăţenii răniţi au fost transportaţi la Spitalul General din Southampton. O echipă a ambasadei este în drum spre spitalul unde se află internaţi cetăţenii români, pentru a acorda asistenţă şi protecţie consulară în limita competenţelor legale", menţionează MAE.

De asemenea, misiunea diplomatică a României este în legătură permanentă cu autorităţile din ţara de reşedinţă cu privire la acest accident şi urmăreşte în continuare situaţia în cauză, mai evidenţiază MAE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un microbuz care transporta cetăţeni români s-a răsturnat pe o autostradă, în M.Britanie.
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un microbuz care transporta cetăţeni români s-a răsturnat pe o autostradă, în M.Britanie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei