Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 165 (5372)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri speciale de protecţie pentru fetiţa de şapte ani înjunghiată în zona inimii de mama sa

în vârstă de şapte ani din Bacău, rănită grav după ce a fost înjunghiată în zona inimii de mama sa, va fi dată de către autorităţi în grija rudelor odată cu externarea ei din spital, în condiţiile în care mama copilei este arestată pentru tentativă de omor.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Bacău va institui măsuri speciale de protecţie pentru fetiţa de şapte ani care, în urmă cu câteva zile, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiată în zona inimii de mama ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor evaluări ale autorităţilor băcăuane, copila, aflată încă pe patul de spital sub observaţia medicilor, va ajunge, cel mai probabil, în îngrijirea rudelor mamei care, de altfel, şi-au exprimat dorinţa de a o creşte şi îngriji pe fetiţă.

"Din datele pe care le deţinem în prezent, bunicul şi mătuşa fetiţei şi-au exprimat disponibilitatea de creştere şi îngrijire a micuţei. Oricare dintre cei doi prezintă garanţii, atât materiale, cât şi morale şi, în proporţie de peste 90 la sută, vor ajunge în grija lor. Oricum, copilul nu se va mai afla niciodată în grija mamei, indiferent dacă va fi condamnată sau nu în dosarul în care este cercetată", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacău, Alina Iftode.

Diagnosticată de către medici cu "plagă înjunghiată precordială", fetiţa se află în continuare internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. În ceea ce o priveşte pe mama copilei, femeia a fost arestată preventiv, marţi, sub acuzaţia de tentativă de omor calificat.

Fetiţa de şapte ani, din localitatea băcăuană Parincea, a ajuns în stare gravă la spital, în şoc emoţional şi cu sângerare puternică în piept, după ce a fost înjunghiată de către mama ei cu un cuţit în zona inimii. Martoră la incident, bunica fetiţei a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe, copila fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

Pe lângă fetiţă, şi mama copilei a fost transportată la spitalul din Bacău, fiind internată la Secţia Psihiatrie, cu diagnosticul de tulburare psihică severă. Potrivit medicilor băcăuani, femeia este la prima internare la secţia de psihiatrie, chiar dacă familia susţine că a mai avut excese de furie în ultima perioadă. După o zi de la internare, mama copilei a ajuns în arestul Poliţiei Judeţene Bacău

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri speciale de protecţie pentru fetiţa de şapte ani înjunghiată în zona inimii de mama sa.
 Vizualizări articol: 622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Măsuri speciale de protecţie pentru fetiţa de şapte ani înjunghiată în zona inimii de mama sa5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei