Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 160 (5367)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta a băut un pahar cu Coca-Cola, spunând presei să nu îl filmeze pentru a nu fi certat de soţie

Premierul Victor Ponta, aflat la inaugurarea unui avion medical destinat SMURD, a băut un pahar cu Coca-Cola, dar i-a rugat pe jurnalişti să nu îl filmeze, spunând că va fi certat de soția sa, Daciana, dacă aceasta află că a consumat astfel de băuturi carbogazoase.

După ce a stat mai bine de jumătate de oră în soare pentru a asista la inaugurarea avionului, Ponta s-a deplasat, alături de alți demnitari, la un cort unde erau pregătite băuturi răcoritoare.

Prim-ministrul a cerut un pahar cu Coca-Cola, spunând că, dacă l-ar vedea soția, i-ar reproșa acest lucru.

"Nu mă filmați când beau Cola, că mă ceartă Daciana! Ziceți că e apă plată!", le-a spus Ponta cameramanilor de la televiziuni.

Premierul a declarat de mai multe ori că alimentaţia sa este supravegheată de către soţie, Daciana, care preferă produsele bio pentru familie şi îl ţine la regim. De altfel, Ponta evită, de obicei, la evenimentele publice să mănânce din dulciurile care îi sunt oferite.

La finele anului trecut, la Timişoara, în drum spre un miting electoral, premierul Ponta l-a întrebat pe liderul PNL, Crin Antonescu, dacă după manifestare vor mânca la McDonald's, spunând apoi corespondentului MEDIAFAX că soţia lui, Daciana, nu trebuie să audă că mănâncă nesănătos.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta a băut un pahar cu Coca-Cola, spunând presei să nu îl filmeze pentru a nu fi certat de soţie.
 Vizualizări articol: 908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta a băut un pahar cu Coca-Cola, spunând presei să nu îl filmeze pentru a nu fi certat de soţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezvaluire-soc trimis de
(13 iul 2013, 12:35:49
Actualitate national: Victor Ponta a baut un pahar de Coca-Cola, spunand presei sa nu-l filmeze, ca-l cearta sotia. Da, e o "stire", dezvaluire-bomba. "Sotia lui... nu trebuie sa auda ca mananca nesanatos". Pai, tocmai ce-a auzit. Daca e stire de interes "national"? Ce, dna Daciana nu face si ea parte din natiune? Deci, a auzit. Insa, "organele" de presa trebuie sa traiasca si ele, nu, deci, sa le furnizam "stiri-bomba".
2.   Stire-bomba trimis de
(13 iul 2013, 12:44:20
Cer scuze pentru revenire, dar "stirea" e prea importanta pentru a o ignora, doar cu un singur comentariu. E o stire care va tine prima pagina a ziarelor multa vreme, si tot atata vreme vor fi inflamate ecranele televizoarelor. Vor trece saptamani pana sa se stinga ecourile acestei dezvaluiri-bomba. Pana atunci, avem timp, sa privim pozele de pe prima pagina, analistii "politici" sa "analizeze" corpul "delict", paharul cu care premierul bautor de Coca-Cola a baut... Coca-Cola.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei