Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 155 (5362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei bărbaţi care şantajau un mecanic auto pentru că ar fi "furat" un client, prinşi în flagrant

Trei bărbaţi care şantajau un mecanic auto din Capitală sub pretextul că acesta ar fi "furat" clientul altui service au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în urma unui flagrant, informează, Poliţia Română.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 2, cu sprijinul de specialitate al Serviciului de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au prins în flagrant, vineri, doi bărbaţi, imediat după ce aceştia au primit suma de 400 de euro de la un bărbat de 35 de ani, mecanic auto, sub pretextul că acesta ar fi preluat clientul altui service auto.

În fapt, partea vătămată a reclamat faptul că, începând cu data din 20 iunie, a fost contactat la locul de muncă de către membrii unui grup infracţional care, prin ameninţări cu arme albe şi acte de violenţă îndreptate împotriva sa şi a familiei sale, i-au solicitat suma de 2.000 de lei, sub pretextul că ar fi "furat" clientul altui service auto.

"În urma probatoriului administrat, a fost organizat flagrantul de către poliţişti, ocazie cu care, la locul de muncă al părţii vătămate s-au prezentat doi bărbaţi de 40, respectiv 42 de ani, trimişi de către principalul suspect să ridice banii, care au solicitat şi primit de la partea vătămată suma de 400 de euro", se arată în comunicatul transmis agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, banii urmau să fie predaţi principalului suspect la un local situat în Şoseaua Olteniţei, sector 4, unde cel în cauză a şi fost depistat de poliţişti.

"În urma activităţilor operative efectuate de judiciariştii bucureşteni, a fost depistat şi cel de al treilea membru al grupării, la domiciliu.Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii şantaj, cu cei trei suspecţi în stare de reţinere, aceştia urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă", precizează IGPR.

În acest context, Poliţia Capitalei recomandă tuturor cetăţenilor care se confruntă cu astfel de situaţii sau care au cunoştinţă de săvârşirea unor astfel de fapte, să apeleze de urgenţă numărul unic 112 sau să sesizeze de îndată cea mai apropiată secţie de poliţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei bărbaţi care şantajau un mecanic auto pentru că ar fi "furat" un client, prinşi în flagrant.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei bărbaţi care şantajau un mecanic auto pentru că ar fi "furat" un client, prinşi în flagrant5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei