Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 155 (5362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Doi români urmăriţi internaţional de autorităţile germane, prinşi de poliţiştii români

Doi români urmăriţi internaţional de autorităţile germane, fiind suspectaţi de comiterea infracţiunilor de omor şi furt calificat şi respectiv de furt din locuinţe pe teritoriul Germaniei, au fost depistaţi în România şi arestaţi preventiv, informează Poliţia Română.

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi specialiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale l-au depistat, pe raza municipiului Bucureşti, pe C. Marius, de 34 de ani, împotriva căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de omor şi furt calificat în bandă organizată.

"Bărbatul este suspectat că, la data de 11 decembrie 2012, împreună cu alţi complici, s-au deplasat în oraşul Bous, unde ar fi pătruns, prin forţarea sistemelor de închidere ale unei locuinţe, cu scopul de sustrage diverse bunuri. Suspecţii au fost surprinşi de proprietarul locuinţei şi pentru că ar fi putut fi ulterior recunoscuţi, aceştia l-ar fi ucis pe bărbat prin blocarea căilor respiratorii. După uciderea proprietarului, suspecţii ar fi căutat prin toate camerele imobilului şi ar fi sustras mai multe bunuri de valoare din imobil", se arată în comunicat.

Suspectul a fost prezentat Curţii de Apel Bucureşti, iar instanţa a emis pe numele său mandat de arestare, pentru 29 de zile, în vederea predării acestuia autorităţilor judiciare germane.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cea de-a doua persoană a fost prinsă în urma unei acţiuni de vineri a poliţiştilor Direcţiei de Investigaţii Criminale - IGPR, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni şi cu sprijinul informativ al specialiştilor Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Este vorba despre M. Cosmin, un tânăr de 23 de ani, urmărit internaţional de autorităţile judiciare din Germania care au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţe, faptă săvârşită pe teritoriul Germaniei.

"Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, la data de 18 martie a.c., M. Cosmin, împreună cu alţi complici, ar fi pătruns, prin efracţie, într-un imobil din oraşul german Schwalbach de unde ar fi sustras bijuterii în valoare de 5.800 de euro. La data de 22 martie a.c., folosind acelaşi mod de operare, suspectul, împreună cu alţi membrii ai bandei ar fi pătruns într-un imobil din oraşul Puttlingen, de unde au sustras bijuterii, a căror valoare nu este cunoscută până în prezent", precizează IGPR.

Suspectul a fost prezentat Curţii de Apel Alba, care a emis pe numele său un mandat de arestare pentru 29 de zile, acesta fiind încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, în vederea predării autorităţilor judiciare din Germania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi români urmăriţi internaţional de autorităţile germane, prinşi de poliţiştii români.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Doi români urmăriţi internaţional de autorităţile germane, prinşi de poliţiştii români1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei