Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 152 (5359)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Suntem solidari cu Ambasada SUA, care a pierdut un tânăr angajat

Premierul Victor Ponta a exprimat, miercuri, solidaritatea Guvernului României cu Ambasada SUA pentru pierderea unui angajat în vârstă de 24 de ani într-un accident de circulaţie, el exprimând totodată condoleanţe pentru familia şi prietenii fostului premier Radu Vasile.

"A apărut o veste rea şi aş vrea să îmi exprim regretele şi solidaritatea noastră pentru pierderea pe care aţi suferit-o, un tânăr de 24 de ani, care era angajat al Ambasadei Americii şi-a pierdut viaţa. Cred că, atunci când ne confruntăm cu astfel de tragedii, prietenia şi parteneriatul nostru se dovedesc a fi puternice şi noi dorim să fim solidari în această situaţie", a spus Ponta, la începutul discursului său de la recepţia Ambasadei SUA de 4 Iulie.

De asemenea, primul-ministru a adresat condoleanţe familiei şi prietenilor fostului premier Radu Vasile.

"O altă veste rea care a venit a fost o altă pierdere, fostul premier Radu Vasile. El a fost prim-ministru în funcţie în vremuri foarte grele pentru România, a trecut şi el în nefiinţă şi aş vrea să exprim condoleanţele mele familiei şi prietenilor", a mai spus Ponta.

Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, a confirmat că un angajat al misiunii diplomatice americane a decedat miercuri în accidentul de maşină provocat de autoturismul deţinut de fotbalistul Ciprian Marica. "Este o zi grea pentru ambasadă. Cred că mulţi dintre voi aţi văzut relatările din presă, potrivit cărora un angajat al ambasadei a murit astăzi într-un accident de maşină. Este o reală pierdere. Este un om care a avut o influenţă pozitivă asupra vieţilor multora dintre noi şi, din respect pentru familia lui, nu pot să răspund la mai multe întrebări", a afirmat Butcher, înainte de începutul recepţiei de Ziua Naţională a SUA.

Motociclistul care a murit, miercuri, în urma unui accident în care a fost implicat şi un autoturism aparţinându-i fotbalistului Ciprian Marica, era angajat al Ambasadei SUA la Bucureşti, potrivit unor oficiali ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Potrivit sursei citate, motociclistul avea 24 de ani şi era român.

De asemenea, potrivit unor alte surse, acesta lucra în cadrul personalului care asigură securitatea Ambasadei SUA.

Tragedia s-a produs după ce un bărbat în vârstă de 44 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes care îi aparţine fotbalistului Ciprian Marica, a ieşit din curtea unui imobil dintr-un ansamblu rezidenţial din Voluntari şi a fâcut stânga spre DN 1.

Acesta nu s-ar fi asigurat înainte să facă virajul, iar autoturismul a fost lovit de o motocicletă care venea dinspre Pipera către DN 1. În urma impactului, motociclistul a murit pe loc.

Şoferul este cercetat de poliţiştii ilfoveni pentru ucidere din culpă.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Suntem solidari cu Ambasada SUA, care a pierdut un tânăr angajat.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Suntem solidari cu Ambasada SUA, care a pierdut un tânăr angajat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei