Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iul 2013 - Anul XVIII, nr. 150 (5357)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Argeş: Patru adolescenţi au aruncat cu pietre într-un tren, rănind o tânără şi spărgând geamurile

Patru adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toţi din Piteşti, au aruncat, luni, cu pietre în trenul Regio Piteşti - Piatra Olt, spărgând geamurile de la două vagoane şi rănind o tânără aflată în tren, care a fost internată în spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Poliţie Transporturi Piteşti, în func­ţie de starea victimei, de numărul de zile de îngrijiri me­dicale de care are nevoie aceasta şi de prejudiciul cauzat în urma arun­că­rii cu pietre şi a spargerii celor două geamuri, se vor lua măsurile le­gale faţă de adolescenţii suspecţi care răspund penal, iar părinţii care nu şi-au supravegheat copiii vor plăti pagubele, dar şi amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei.

"Trenul personal circula pe ruta Piteşti - Piatra Olt, iar în garnitură erau câteva zeci de persoane. În staţia de la Bradu de Sus, din judeţul Argeş, persoane necunoscute au aruncat cu pietre şi au spart geamurile unui com­par­ti­ment, iar foile de sticlă au căzut peste o tânără, care a fost rănită. Aşa a fost sesizarea impiegatului de mişcare din respectiva staţie, iar noi i-am găsit pe tinerii teribilişti, o fată de 17 ani şi trei băieţi de 14, 15 şi 17 ani, care au aruncat cu pietre în tren pentru a se distra. Au fost identificate persoanele în cauză, au fost opt tineri, patru au aruncat, patru au asistat. Aruncarea cu pietre este foarte periculoasă, în funcţie de numărul de zile de îngrijire al victimei şi de pagube se vor lua măsuri contravenţionale şi penale împotriva părinţilor, care nu şi-au supravegheat copiii şi a adolescenţilor care au vârsta pentru a răspunde penal", a declarat şe­ful Ser­vi­ci­ului de Poliţie Trans­por­turi Argeş, co­misar şef Alexandru Doroftei.

Imediat după incident, o persoană din tren a tras semnalul de alarmă şi a sunat la 112, iar ambulanţa a sosit imediat şi i-a acordat îngrijiri medicale fetei de 19 ani, din co­muna Stolnici, care a fost tran­sportată la spitalul din Costeşti.

Potrivit doctorilor, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral acut des­chis, dar este în afara oricărui pe­ri­col.

În func­ţie de starea victimei, de nu­mă­rul de zile de îngrijiri me­dicale şi de prejudiciul cauzat vor fi luate măsurile le­gale faţă de copiii suspecţi care răspund penal.

Garnitura feroviară şi-a continuat deplasarea spre Piatra Olt cu o întârziere de o jumătate de oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Argeş: Patru adolescenţi au aruncat cu pietre într-un tren, rănind o tânără şi spărgând geamurile.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Argeş: Patru adolescenţi au aruncat cu pietre într-un tren, rănind o tânără şi spărgând geamurile2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei