Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 147 (5354)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiul timişorenilor morţi în Muntenegru: Mama era bucuroasă că obţinuse locuri în faţă, în autocar

Fiul cel mic al celor doi timişoreni morţi în accidentul de autocar din Muntenegru, înmormântaţi joi după-amiază, a povestit că, înaintea plecării în excursie, mama sa era foarte bucuroasă că negociase cu firma de turism şi obţinuse locuri în partea din faţă a autocarului.

"Mama era foarte bucuroasă că negociase cu firma de turism şi obţinuse locuri în partea din faţă a autocarului", a povestit, joi după-amiază, Vlad Ardelean, fiul cel mic al timişorenilor Mircea şi Luminiţa Doina Ardelean, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Peste o sută de persoane, familie, prieteni, foşti colegi ori colaboratori, dar şi oameni simpli, au participat, joi după-amiază, la Cimitirul Eroilor din Timişoara, la înmormântarea soţilor Mircea şi Luminiţa Doina Ardelean, morţi în accidentul de autocar din Muntenegru.

Cu lacrimi în ochi, fiul cel mic al celor doi soţi decedaţi, Vlad Ardelean, a povestit cum a primit vestea despre părinţii săi şi care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus mama sa înainte de a urca în autocar.

Vlad Ardelean a povestit că şi-a condus părinţii la autocar, iar mama sa era încântată că va merge în excursie, însă înainte de a urca în autocar a fost foarte atentă să lase totul în regulă acasă, având în vedere că o avea în grijă pe soacra sa, o femeie de 90 de ani.

Ultimele discuţii ale lui Vlad cu părinţii săi au fost legate de o pălărie de soare pe care mama sa o uitase acasă, soţul femeii, care a murit în acelaşi accident, promiţându-i că îi va cumpăra o pălărie de soare la prima oprire a autocarului.

Fiul cel mic al celor doi soţi morţi a mai povestit că imediat după plecarea părinţilor săi în excursie s-a dus şi el în staţiunea 2 Mai, unde a participat la un work-shop de fotografie. El a povestit că în acea zi a fotografiat un răsărit de soare superb şi că toată ziua s-a gândit la acea fotografie spunându-şi cât de frumoasă este viaţa.

Ulterior, a aflat de la cumnata sa că autocarul la care îi condusese pe părinţii săi a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru.

"Cumnata mea m-a sunat şi mi-a spus că autocarul în care s-au urcat părinţii este filmat căzut în prăpastie, în Muntenegru. Au urmat ore de coşmar, nu puteam să aflu nimic, nimeni nu ne-a spus nimic. Ne-am gândit la ce este mai rău când am văzut lista cu răniţii", a mai spus Vlad Ardelean.

Confirmarea morţii celor doi soţi Ardelean a venit, oficial, în urmă cu două zile, când poliţiştii le-au anunţat vestea.

Mircea şi Luminiţa Doina Ardelean, ambii în vârstă de 68 de ani, din Timişoara, erau pensionari, însă de meserie au fost ingineri constructori.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie duminică, în jurul orei 18.00, ora României, în urma accidentului pierzându-şi viaţa 18 persoane, iar alte 29 fiind rănite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiul timişorenilor morţi în Muntenegru: Mama era bucuroasă că obţinuse locuri în faţă, în autocar.
 Vizualizări articol: 760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiul timişorenilor morţi în Muntenegru: Mama era bucuroasă că obţinuse locuri în faţă, în autocar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei