Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 iun 2013 - Anul XVIII, nr. 133 (5340)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Voicu: Anunţul lui Băsescu e populist, la finalul revizuirii va exista un referendum mai important

Purtătorul de cuvânt al PNL Mihai Voicu a declarat marţi pentru MEDIAFAX că ideea lui Traian Băsescu de a convoca un nou referendum privind Parlamentul unicameral cu 300 de parlamentari este "populistă",deoarece la finalul procesului de revizuire a Constituţiei va exista un referendum mai important.

Voicu a fost întrebat cum vede ideea lansată de preşedintele Traian Băsescu, care şi-a anunţat intenţia de a convoca un nou referendum cu acelaşi subiecte asupra cărora a existat o consultare populară în 2009.

"În opinia mea este o declaraţie populistă, procesul de revizuire a Constituţiei se află în plină desfăşurare şi nu trebuie să uităm faptul că întotdeauna un astfel de proces se încheie printr-un referendum, unde se decide şi dacă forma Constituţiei este aprobată sau nu. Aşadar, nu doar pe subiectele menţionate, ci pe întreaga construcţie constituţională cetăţenii români vor avea ocazia să se pronunţe prin referendum, când procesul va fi finalizat. În opinia mea, a organiza două astfel de procese de consultare, la scurt timp unul după celălalt, pentru că din punct de vedere calendaristic aşa s-ar desfăşura lucrurile ar însemna doar o risipă inutilă de resurse. Cel mai important referendum este cel pentru aprobarea Constituţiei”, a declarat Mihai Voicu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voicu: Anunţul lui Băsescu e populist, la finalul revizuirii va exista un referendum mai important.
 Vizualizări articol: 748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voicu: Anunţul lui Băsescu e populist, la finalul revizuirii va exista un referendum mai important0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ....aa... trimis de
(12 iun 2013, 22:04:11
...si in uramtorul referendum ar fi vorba despre introducerea accizelor si taxei pe viciu la paine,si boborul va raspunde cu da sau nu,;75%da,67%nu,si in direct si in reluare...si ar fi nevoie decat de 30%...nu e mare branza...inca predomina tineretul trecut de varsta a-3-a...,si cei care voteaza cu "da" primesc cate un avertisment meteo din piele,de firma...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei