Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 123 (5330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape 400 de tone de fier confiscate în urma unor controale la centre de colectare

Aproape 400 de tone de fier au fost confiscate în două zile, în urma unor controale la centre de colectare, acţiuni similare fiind desfăşurate simultan în Olanda, Bulgaria, Cipru, Portugalia, Suedia, Franţa, Finlanda şi Belgia, în cadrul acţiunii europene "Action Day Metal".

Poliţiştii au verificat, în perioada 27-28 mai, 5.185 de autovehicule şi 2.619 de centre de colectare a materialelor feroase şi neferoase, arată joi Poliţia Română, comunicat de presă.

În urma controalelor au fost depistaţi 350 de suspecţi de infracţiuni, dintre care patru au fost reţinuţi şi au fost date 1.674 de amenzi în valoare de 782.362 de lei.

Echipele de control au confiscat 402.330 de kilograme de materiale feroase, dintre care 395.348 de kilograme de fier, 2.191 de kilograme de cupru, 4.156 de kilograme de aluminiu, 635 de kilograme de inox, precum şi 1.187 de acumulatori uzaţi, valoarea totală a acestora fiind estimată la 1.636.000 de lei.

Acţiunea a vizat combaterea furturilor de cabluri, conductori din cupru, componente CFR, capace de la canalizare, ţevi din metal, transformatoare electrice, relee de la instalaţiile de semnalizare şi dirijare ale circulaţiei feroviare şi de telecomunicaţii.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, transporturi, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, serviciile pentru acţiuni speciale, jandarmi, poliţişti de frontieră, reprezentanţi ai Gărzii de Mediu, Gărzii Financiare, Societăţii Naţionale a Căilor Ferate Române, Romtelecom, Transelectrica, Enel, EON, CEZ, Electrica, Distrigaz, Transgaz, CONPET, Apa Nova şi ANIF.

Activităţile fac parte din acţiunea europeană "Action Day Metal", desfăşurată simultan în România, Olanda, Bulgaria, Cipru, Portugalia, Suedia, Franţa, Finlanda şi Belgia, a precizat Poliţia Română.

Coordonarea la nivel european s-a făcut prin Europol, Poliţia Română asigurând schimbul de date şi informaţii operative cu autorităţile din celelalte state prin punctul unic de contact constituit la Direcţia de Investigaţii Criminale.

În cele două zile au fost verificate, în cadrul cooperării poliţieneşti internaţionale, o sută de persoane, fiind depistaţi şi identificaţi pe teritoriul altor state şi români implicaţi în activităţi de furturi şi comercializare de metale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 400 de tone de fier confiscate în urma unor controale la centre de colectare.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 400 de tone de fier confiscate în urma unor controale la centre de colectare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Materiale feroase trimis de
(31 mai 2013, 12:12:36
Auzi tu ce spun astia Cuprul, aluminiul materiale feroase1

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei