Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 116 (5323)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta aminteşte că bugetul pe acest an nu prevede fonduri pentru majorarea pensiilor militare

Bugetul pe acest an nu prevede sume pentru majorarea pensiilor militare, fonduri care pot fi asigurate în bugetul pe anul viitor, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că nu ştie "în cât timp" va fi finalizată procedura parlamentară pentru adoptarea finală a proiectului care majorează pensiile

Întrebat de jurnalişti de când va fi aplicată legea privind pensiile militare aprobată, miercuri, de Senat, premierul a răspuns că nu ştie să spună acest lucru.

"Este o iniţiativă parlamentară, pentru 2013 am spus foarte clar că nu există prevăzute sume în buget, dar de la 1 ianuarie 2014, dacă este această lege, putem să le punem în bugetul pe 2014. Nu ştiu însă în cât timp se va finaliza procedura parlamentară", a adăugat Ponta.

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, în unanimitate, proiectul de lege prin care sunt majorate pensiile militare care au fost reduse în luna decembrie 2010, măsura fiind aplicată doar în cazul celor care au obţinut sume mai mici după recalcularea sau revizuirea pensiilor.

Proiectul de lege iniţiat de mai mulţi parlamentari ai PNL şi PSD, între care Corneliu Dobriţoiu şi Gabriel Oprea, urmează să fie supus votului final în Camera Deputaţilor.

Potrivit actului normativ, adoptat de Senat, măsura de majorare a pensiilor militare la nivelul din 2010 ar urma să fie aplicată din luna următoare intrării în vigoare a legii, cu toate că Guvernul a susţinut ca dată de intrare în vigoare 1 ianuarie 2014.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta aminteşte că bugetul pe acest an nu prevede fonduri pentru majorarea pensiilor militare.
 Vizualizări articol: 641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta aminteşte că bugetul pe acest an nu prevede fonduri pentru majorarea pensiilor militare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei