Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 109 (5316)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu l-a decorat pe militarul Florinel Enache, rănit în Afganistan, care a fost vizitat de Obama

 

Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit militarului român Florinel Enache, rănit în Afghanistan şi internat la Walter Reed Military Center, Medalia Naţională "Serviciul Credincios" - clasa I, cu însemn de război, pentru militari.

Preşedintele Băsescu a semnat, marţi, decretul de decorare a plutonierului-adjutant principal Constantin-Florinel Enache, informează Preşedinţia.

"Astfel, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru devotamentul excepţional dovedit în timpul executării unei misiuni în Teatrul de operaţii din Afganistan, în timpul căreia a fost rănit, domnul preşedinte Traian Băsescu a conferit Medalia Naţională «Serviciul Credincios» - clasa I, cu însemn de război, pentru militari, domnului plutonier-adjutant principal Constantin-Florinel Enache. Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, domnul Mircea Duşa", se arată în comunicatul Preşedinţiei.

Preşedintele Barack Obama l-a vizitat, în martie, pentru a doua oară pe Florinel Enache, un militar român rănit în Afganistan şi internat la Walter Reed Military Center, conform unui anunţ postat pe contul de Facebook al ambasadei SUA în România

Plutonierul-adjutant Florinel Enache, din Batalionul 280 Infanterie, care aparţine Brigăzii de Infanterie Mecanizată Focşani, aflat în misiune în provincia Zabul, a fost grav rănit, în mai anul trecut, în urma exploziei unui dispozitiv artizanal.

Conform Monitorului de Vrancea, plutonierul-adjutant Enache are 45 de ani, locuieşte în comuna Gura Caliţei şi este tatăl unui băiat, elev la un liceu din Focşani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu l-a decorat pe militarul Florinel Enache, rănit în Afganistan, care a fost vizitat de Obama.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu l-a decorat pe militarul Florinel Enache, rănit în Afganistan, care a fost vizitat de Obama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei