Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 98 (5305)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prime de 150 de lei pentru cei 2.300 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad

 

Cei 2.300 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad, cel mai mare agent economic din judeţul Vaslui, vor fi recompensaţi cu prime de 150 de lei cu ocazia sărbătorilor de Paşti, aproape aceeaşi sumă urmând să primească şi cei 620 salariaţi ai societăţii de furnizare a apei din judeţ.

Societatea Rulmenţi SA Bârlad va acorda şi în acest an prime de Paşti pentru toţi cei 2.300 de salariaţii ai fabricii, care vor primi câte 150 de lei din partea patronatului turc pentru Sfintele Paşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vizaţi de acordarea primelor sunt şi cei aproximativ 250 de salariaţi care vor fi concediaţi de conducerea societăţii imediat după sărbătorile de Paşti.

"Consiliul de Administraţie al societăţii a hotărât să se acorde 15 tichete cadou, în valoare nominală de 10 lei, pentru toţi salariaţii fabricii. Suma acordată este la nivelul celei de anul trecut şi este acordată inclusiv pentru salariaţii care urmează să fie disponibilizaţi colectiv", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX directorul general al SC Rulmenţi SA Bârlad, Corneliu Pricope.

Şi cei 620 de salariaţi ai societăţii Aquavas SA Vaslui, furnizorul de apă din cele patru oraşe ale judeţului Vaslui, vor primi tichete cadou în valoare de 140 de lei de fiecare salariat. De asemenea, cei 90 de angajaţi ai societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri SA Vaslui, la care unic acţionar este Consiliul Judeţean, vor primi prime de Paşti în sumă de 150 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prime de 150 de lei pentru cei 2.300 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad.
 Vizualizări articol: 721 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prime de 150 de lei pentru cei 2.300 de salariaţi ai societăţii Rulmenţi SA Bârlad0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei