Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 91 (5298)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetatorii americani încearcă să identifice doi suspecţi în atacurile din Boston

 

Anchetatorii însărcinaţi cu investigarea dublului atentat de la Boston încearcă să-i identifice pe doi bărbaţi observaţi că vorbeau în apropierea liniei de sosire a maratonului, relatează joi New York Post, care a publicat trei fotografii cu aceştia, citat de AFP.

Fotografiile celor doi bărbaţi au fost distribuite forţelor de ordine, pentru a fi identificaţi, potrivit New York Post.

Primul bărbat are un rucsac negru, o şapcă de culoare albă şi ochelari de soare, în timp ce al doilea este îmbrăcat într-un tricou albastru.

"Nu există nicio probă directă privind legătura (cu dublul atentat), dar autorităţile vor să-i identifice", precizează cotidianul.

Miercuri, o sursă judiciară a anunţat pentru AFP că anchetatorii deţineau fotografii cu "o persoană despre care credem că este un suspect".

"Încercăm să aflăm cine este. Această persoană nu se află în arest şi noi încă nu am identificat-o cu exactitate", a adăugat sursa.

Între timp, presa americană a menţionat un al doilea suspect.

Potrivit Boston Globe, o cameră de supraveghere instalată la un magazin şi imaginile luate de un post de televiziune local le-au permis anchetatorilor să aibă o "vedere clară a zonei" din apropierea liniei de sosire a maratonului.

Până în prezent, anchetatorii nu au arestat nicio persoană.

"În pofida unor informaţii care susţin contrariul, nu s-au efectuat arestări", a anunţat miercuri poliţia din Boston.

FBI, care nu a mai organizat miercuri conferinţa de presă anunţată, a dezminţit, de asemenea, că ar fi fost efectuate arestări, subliniind presei necesitatea de a fi prudentă pe motiv că în mod neintenţionat ar putea transmite "informaţii inexacte".

La două zile după producerea celui mai grav atentat comis în Statele Unite de la 11 septembrie, anchetatorii nu au încă nici un motiv sau revendicare şi nu au avansat nici o ipoteză.

Cele două bombe au explodat la un interval de 12 secunde, la o sută de metri distanţă una de cealaltă, în apropiere de linia de sosire a celebrului maraton la care aproximativ 23.000 de persoane au alergat în acest an.

Trei persoane au fost ucise, iar alte aproximativ 180 au fost rănite. Aproximativ zece persoane au suferit amputări din cauza rănilor grave provocate de cuielor, aşchiilor de metal şi bilelor de oţel ataşate bombelor artizanale fabricate în oale sub presiune.

Preşedintele Barack Obama şi soţia sa Michelle vor participa joi în Catedrala de la Boston la o ceremonie ecumenică organizată în onoarea victimelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetatorii americani încearcă să identifice doi suspecţi în atacurile din Boston.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anchetatorii americani încearcă să identifice doi suspecţi în atacurile din Boston0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei