Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 84 (5291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blaga, Flutur şi Turcan au semnat în Cartea de condoleanţe deschisă în memoria lui Margaret Thatcher

Liderii PDL Vasile Blaga, Gheorghe Flutur şi Raluca Turcan au semnat, miercuri, în Cartea de condoleanţe deschisă la ambasada Marii Britanii în memoria fostului premier Margaret Thatcher, preşedintele PDL arătând că aceasta este "un simbol" în tot ce priveşte lupta împotriva comunismului.

"Împreună cu colegii noştri am semnat în Cartea de condoleanţe în memoria celei care a fost Margaret Thatcher, un om politic de primă mână, un om politic care nu a făcut niciodată compromisuri. Ea a fost un simbol nu numai pentru Marea Britanie, în tot ceea ce priveşte lupta împotriva comunismului, dar este cea care a stabilizat economic Marea Britanie. E cea care a reprezentat şi reprezintă un model pentru orice politician. Dumnezeu s-o odihnească!", a spus Vasile Blaga.

Vasile Blaga, Gheorghe Flutur şi Raluca Turcan au fost întâmpinaţi la Ambasada Marii Britanii de ambasadorul acestei ţări la Bucureşti, Martin Harris.

Ambasadorul Marii Britanii a declarat ziariştilor că este "foarte mişcat de reacţia din România, după ce Margaret Thatcher a murit".

"Este o perioadă tristă în Marea Britanie fiindcă un prim-ministru excepţional a decedat. Eu sunt foarte mişcat de reacţia de aici din România. Cred că Margaret Thatcher a fost un politician extraordinar pentru noi în Marea Britanie, dar chiar şi pentru întreaga lume. Ea a făcut mult pentru libertatea Europei, după această luptă cu comunismul ea a sprijinit foarte mult forţele de libertate din Europa", a precizat ambasadorul Marii Britanii.

El a mai spus că îi aşteaptă la sediul ambasadei pe cei care vor să semneze în cartea de condoleanţe miercuri şi joi.

Întrebat despre funeraliile fostului premier britanic, ambasadorul a spus că el crede că va fi un eveniment naţional şi internaţional şi a menţionat faptul că funeraliile vor avea loc miercuri, săptămâna viitoare.

Ambasada Marii Britanii la Bucureşti a anunţat, marţi, deschiderea unei Cărţi de condoleanţe în memoria fostului premier Margaret Thatcher.

Fostul premier britanic Margaret Thatcher a murit luni, în urma unui atac cerebral.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blaga, Flutur şi Turcan au semnat în Cartea de condoleanţe deschisă în memoria lui Margaret Thatcher.
 Vizualizări articol: 591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blaga, Flutur şi Turcan au semnat în Cartea de condoleanţe deschisă în memoria lui Margaret Thatcher0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei