Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 78 (5285)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CSAT: Integrarea în Schengen, obiectiv fundamental ce trebuie asumat de toţi factorii de răspundere

 

Membrii CSAT au decis că "integrarea în spaţiul Schengen constituie un obiectiv fundamental care trebuie asumat la nivel naţional de către toţi factorii de răspundere", potrivit unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială după şedinţa Consiliului.

Potrivit sursei citate, în cadrul şedinţei CSAT, membrii Consiliului au fost informaţi despre "stadiul aderării României la spaţiul Schengen şi demersurile politico-diplomatice necesar a fi efectuate în continuare astfel încât ţara noastră să-şi îndeplinească obiectivul de aderare la spaţiul Schengen".

"Membrii CSAT au decis că integrarea în spaţiul Schengen constituie un obiectiv fundamental care trebuie asumat la nivel naţional de către toţi factorii de răspundere", se arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSAT: Integrarea în Schengen, obiectiv fundamental ce trebuie asumat de toţi factorii de răspundere.
 Vizualizări articol: 870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSAT: Integrarea în Schengen, obiectiv fundamental ce trebuie asumat de toţi factorii de răspundere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Trebuie, ca daca nu... trimis de
( 4 apr 2013, 16:43:35
Asta e democratia, vazuta prin lupa PDL-ului, dar si a USL-ului. Mai bine zis, nevazuta, caci nu exista. "Trebuie asumat", "obiectiv fundamental", de ce? Pe banii cui? Cand s-a organizat referendum pe acest subiect? Cand s-a exprimat poporul "suveran" in acest sens, "intrarea in Schengen"? CSAT, institutia militara suprema, care trebuie sa apere tara, spune ca intrarea in... este obiectiv fundamental. Pa ce te bazezi? ca sa-l parafrazez pe cunoscutul scriitor Mircea Radu Iacoban, care scrie articole si aici la Monitorul. Nu transpare nici un argument, nici macar "probe indirecte", cum ca asa ar trebui. "Trebuie asumat Schengen-ul, sau te ia mama dra.cu, soldat!" ar zice nenea Garcea, daca ar mai exista grupul Vacanta Mare. Unde e democratia? Unde e dezbaterea publica pe aceasta tema, sau pe orice alta tema? Nu, totul ni se impune. "Trebuie facut asa", "nu avem voie sa", "nu putem risca sa avem raport negativ" etc etc etc. Toata "democratia" romaneasca e o negatie: "nu avem voie", "nu putem". "Capitalisti" fiind, sa ne intrebam de profit si de banul public: ce profit se va realiza in urma intrarii in Schengen? Ce bani vor intra la buget prin aceasta intrare, si mai ales, unde se vor repartiza in societate? Se vor crea noi locuri de munca, folosind acesti bani? Sau doar va fi mai usor sa alungi oamenii din tara: "mergeti la munca/furat in strainatate, acu' nu mai aveti restrictii, da' aveti microcip"?
PS. Hotii de statui stiu de ce...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei