Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 51 (5258)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea vrea ca PDL să revină la portocaliu

 

Elena Udrea a declarat că a strâns aproximativ 200 de semnături pentru moţiunea sa "Noul PDL, o nouă Românie" cu care s-a înscris în cursa pentru şefia PDL şi a arătat că a propus din nou culoarea portocaliu, menţionând că nu crede că va mai depune cineva moţiuni.

"Am propus din nou culoarea portocaliu, vin în această campanie cu respect pentru culoarea portocaliu faţă de brandul PDL şi faţă de imnul partidului şi mă bucur că în vizitele în teritoriu am văzut că există din nou emoţie atunci când se cântă imnul", a precizat Elena Udrea.

Întrebată dacă are emoţii după depunerea moţiunii pentru şefia PDL, Elena Udrea a răspuns afirmativ.

"Am emoţii pentru că e prima experienţă de acest gen", a spus Udrea.

Ea a arătat că moţiunea sa este "ca o zi însorită de primăvară", adică "pozitivă, optimistă", arătând că vrea să-şi convingă colegii că poate în acest moment împreună cu o echipă puternică să aducă soluţii pentru viitorul PDL.

"E nevoie de oameni care să depună pasiune în reconstrucţia acestui partid", a spus Udrea, arătând că îşi propune să recâştige electoratul care a fost timp de zece ani alături de PDL şi care nu s-a mai regăsit în acest partid în 2012.

Udrea a spus că nu crede că va mai depune cineva vreo moţiune pentru şefia PDL şi a arătat că era nevoie de o competiţie în partid, iar PDL "avea nevoie de o dezbatere care să-l reanime".

"Este foarte bine să existe competiţie şi mă gândesc că dacă n-aş fi deschis comeptiţia anunţându-mi candidatura ce s-ar fi făcut toată lumea doar cu domnul Blaga candidat?", a mai spus Udrea.

Întrebată despre posibila revenire a lui Traian Băsescu în partid după ce va încheia mandatul de preşedinte al României, Elena Udrea a arătat că ea va fi "un partener al preşedintelui şi în calitate de preşedinte al PDL".

"Am văzut cu toţii cu bucurie că preşedintele României nu se va retrage din politică după 2014. Întotdeauna va fi binevenit în PDL, eu cred că PDL trebuie să continue parteneriatul cu Traian Băsescu, un parteneriat care durează de foarte mult timp şi care a adus mari reforme în România. Deci, voi fi un partener al preşedintelui şi în calitate de preşedinte al PDL. Desigur, aşteptăm ca dânsul să ne spună la terminarea mandatului de preşedinte al ţării cum doreşte să se implice mai departe", a precizat Elena Udrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea vrea ca PDL să revină la portocaliu.
 Vizualizări articol: 663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea vrea ca PDL să revină la portocaliu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei