Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 17 (5224)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Trei români au ars de vii într-un accident rutier în Belgia

Trei români au murit arşi de vii, unul a fost rănit grav, unul uşor, iar altul a scăpat nevătămat, luni dimineaţa, într-o furgonetă, implicată într-un accident pe autostrada E40, către Loppem, în vestul Flandrei, relatează site-ul dh.be.

Potrivit site-ului, furgoneta în care se aflau cei şase români a luat foc în urma accidentului. Incendiul a fost controlat rapid, dar era deja prea târziu, scrie site-ul. Şoferul furgonetei, singurul care locuieşte legal în Belgia a scăpat nevătămat, precizează aceeaşi sursă.

Accidentul s-a produs luni la ora locală 7.00 (8.00, ora României), după ce şoferul unui camion a vrut să treacă pe banda din dreapta, pentru a ieşi pe un drum secundar spre Loppem. Traficul era intens la acea oră. Două vehicule se aflau în partea dreaptă a camionului, care nu le-a putut evita. Unul dintre vehicule, o maşină, a putut să iasă pe banda de urgenţă. Însă camioneta la bordul căreia se aflau românii a fost catapultată în afara autostrăzii, peste parapetul de protecţie, după care a luat foc.

În camionetă a fost găsit un număr impresionant de obiecte din cupru. Iniţial s-a crezut că pasagerii erau muncitori, aflaţi în drum spre locul de muncă. Însă au apărut imediat suspiciuni cu privire la apartenenţa victimelor la o reţea de hoţi de cupru. "Am găsit material suspect în camionetă, dar nimic nu este sigur, pentru moment", a declarat comisarul Jurgen Decramer.

Supravieţuitorii vor fi interogaţi în zilele următoare în legătură cu o presupusă activitate infracţională. De asemenea, parchetul a desemnat un specialist cu scopul de a stabili cauzele accidentului.

În urma coliziunii, camionul a efectuat o rotire de aproximativ 180 de grade şi-a oprit pe banda stângă. Astfel, este probabil ca poleiul să fi jucat un rol preponderent în producerea accidentului rutier, potrivit dh.be.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei români au ars de vii într-un accident rutier în Belgia.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei români au ars de vii într-un accident rutier în Belgia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei