Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 4 (5211)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu a primit urări de "La mulţi ani! " şi buchete de flori de la liderii PSD

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a primit, luni, urări de "La mulţi ani!" şi buchete de flori cu ocazia zilei onomastice, unii dintre social-democraţi dăruindu-i şi cărţi.

Ion Iliescu a venit, luni dimineaţă, la sediul central al PSD, unde a fost convocată şedinţa conducerii partidului, prima pe anul în curs. "E prima întâlnire a BPN, de aceea am venit, că e primul BPN la început de an şi ne sfătuim în legătură cu începutul de an. Sper să nu dureze mult. O să stau acasă după şedinţă", a spus Iliescu.

Înainte de Iliescu, la partid şi-au făcut apariţia liderii social-democraţi, ei transmiţându-i, prin intermediul jurnaliştilor, urări preşedintelui de onoare al PSD. "Îl aşteptăm la partid să-i urăm la mulţi ani şi viaţă lungă şi multă sănătate. Nu facem masă festivă, domnul preşedinte a spus că vrea să serbeze în familie şi îi respectăm decizia", a spus secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a arătat că îi va dărui "cu drag" lui Iliescu un "buchet de flori frumoase".

Vicepreşdintele PSD Corina Creţu i-a transmis lui Iliescu "La mulţi ani!" şi sănătate, ea arătând că va îi căuta nişte cărţi la Bruxelles, pe care i le va face cadou.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, i-a urat lui Iliescu "La mulţi ani!", multă putere, sănătate şi tot ce-şi doreşte, ea dăruindu-i un buchet de "flori de sezon", respectiv de trandafiri roşii.

Vicepreşdintele PSD Ecaterina Andronescu i-a transmis lui Iliescu "La mulţi ani!" şi i-a dăruit un album.

La rândul său, preşedintele PSD Victor Ponta i-a urat "La mulţi ani!" lui Iliescu.

Întrebat ce cadou i-a pregătit, Ponta a răspuns, râzând: "De onomastică ştiu că nu se fac cadouri, doar de ziua de naştere!".

La sediul PSD au mai venit câţiva revoluţionari care l-au felicitat pe fostul şef de stat şi i-au înmânat buchete de flori.

Iliescu îşi va petrece ziua onomastică în Bucureşti, acasă, alături de soţia sa, Nina, aşa cum a făcut şi acum un an, dar şi acum doi ani.

Aproape două milioane de români îşi sărbătoresc onomastica luni, în ziua Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul şi Înaintemergătorul Domnului, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din Ministerul Afacerilor Interne, 1.957.468 de români, dintre care 1.429.887 de bărbaţi şi 527.581 de femei, poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul.

 

Iliescu: Îmi doresc sănătate înainte de toate

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a arătat că a primit, de dimineaţă, multe telefoane de la prieteni, care l-au felicitat de ziua onomastică. "Am făcut de serviciu la telefon toată dimineaţa. Acum am lăsat telefonul acasă, soţia continuă aceeaşi operaţiune. Sunt multe mesaje de la prieteni, cunoscuţi, prieteni mai vechi, mai noi", a spus Iliescu.

Fostul preşedinte a arătat că va primi şi de la Palatul Cotroceni un buchet de flori. "Am auzit că de la Cotroceni au spus că o să-mi trimită un pachet de flori", a spus fostul şef de stat.

El a arătat că pentru anul în curs îşi doreşte sănătate. "Pentru acest an îmi doresc sănătate înainte de toate. E un an nu simplu, dar în acelaşi timp promiţător. A fost un an tulbure anul trecut. Sunt premise ca să se desfăşoare o muncă mai ordonată la nivelul tuturor structurilor statale. Nu este un an simplu, e complicat, cu probleme economice, sociale şi trebuie să antrenăm toate forţele societăţii pentru un mers ascendent. Este ceea ce-mi doresc", a spus Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD a mai arătat că este angrenat în două mari proiecte, unul la Academie, unde coordonează relansarea unei noi Enciclopedii a României, care, spre deosebire de cea a lui Gusti, să cuprindă un capitol despre apele României, şi altul privind scrierea propriilor "Amintiri", referitoare la perioada trăită din copilărie până în 1989.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu a primit urări de "La mulţi ani! " şi buchete de flori de la liderii PSD.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu a primit urări de "La mulţi ani! " şi buchete de flori de la liderii PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei