Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2013 - Anul XVIII, nr. 3 (5210)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şase tineri acuzaţi că au violat o fată de 14 ani, legată şi lovită iniţial, au fost reţinuţi

Şase tineri, între care trei minori, au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, fiind acuzaţi că au violat o adolescentă de 14 ani, la locuinţa prietenului fetei, din judeţul Giurgiu, unde aceasta se dusese de bunăvoie, înainte de agresiune minora fiind legată şi lovită de trei dintre tineri.

Comisarul Cristian Şuţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, a declarat că în cursul zilei de sâmbătă, la postul de Poliţie din comuna Roata de Jos s-a prezentat o minoră de 14 ani care a spus că pe 3 ianuarie, pe când se afla la locuinţa iubitului ei, în vârstă de 17 ani, a fost obligată, prin violenţă, să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi băieţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 Potrivit sursei citate, fata le-a spus poliţiştilor că s-a dus de bunăvoie la iubitul ei, iar acesta i-a propus să întreţină raporturi sexuale cu mai mulţi prieteni ai săi, cu vârste cuprinse între 14 şi 20 de ani, trei dintre aceştia fiind minori - unul de 14 ani şi doi de 17 ani.

 "Fata a refuzat acest lucru, motiv pentru care a fost legată şi lovită de către trei dintre tineri, între aceştia fiind şi un minor de 14 ani, singurul din grup care nu a fost reţinut. În momentul de faţă şase dintre suspecţi au fost reţinuţi, încă de sâmbătă, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism, urmând ca astăzi (n. r. - duminică) aceştia să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă", a spus comisarul Şuţă.

 Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu nu a putut preciza dacă fata s-a prezentat la medicul legist pentru confirmarea agresiunilor şi dacă infracţiunea a fost filmată de către unul dintre suspecţi. El a spus însă că până la ora actuală s-a stabilit că victima a fost violată.

 "Încă se fac cercetări şi audieri la ora actuală în acest dosar, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu", a mai spus comisarul Şuţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase tineri acuzaţi că au violat o fată de 14 ani, legată şi lovită iniţial, au fost reţinuţi.
 Vizualizări articol: 749 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase tineri acuzaţi că au violat o fată de 14 ani, legată şi lovită iniţial, au fost reţinuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei