Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 dec 2012 - Anul XVII, nr. 285 (5190)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ponta a mulţumit fiecărui ministru în parte, în ultima şedinţă de guvern înaintea alegerilor

Premierul Victor Ponta a mulţumit fiecărui ministru în parte pentru colaborare, în ultima şedinţă de guvern înaintea alegerilor parlamentare, şi le-a transmis că este posibil să fie stabilită o premieră în istoria politică românească, cu primul guvern în funcţie care câştigă alegerile.

"Vă mulţumesc tuturor pentru aceste şapte luni de activitate. Am fost un guvern cu un mandat cu totul şi cu totul special, într-o perioadă extrem de grea pentru România şi pentru Europa. Ne-am ţinut de cuvânt cu cele mai multe din lucrurile pe care le-am promis şi s-ar putea să stabilim această premieră în istoria politică românească, să fim primul guvern în funcţie care câştigă la alegeri încrederea cetăţenilor. Până acum, de fiecare dată, guvernul în funcţie fie pierdea alegerile, fie era undeva la limită. Dacă vom reuşi acest lucru, este meritul tuturor celor prezenţi aici, a celorlalţi care au muncit şi vreau să vă mulţumesc pentru asta", le-a spus premierul membrilor Cabinetului.

Totodată, Ponta le-a mulţumit miniştrilor şi pentru faptul că au făcut parte din primul Guvern de coaliţie care nu a avut certuri sau scandaluri interne în cele şapte luni de guvernare.

Premierul a trecut în revistă realizările fiecărui membru al Cabinetului şi a enumerat câteva dintre obiectivele atinse de acesta. Astfel, el a enumerat, printre altele, angajarea absolvenţilor de la Academia de Poliţie, reîntregirea unor drepturi luate de fostul Executiv, alocarea de ajutoare sociale, achiziţionarea avioanelor multirol, vânzarea licenţelor de telefonie 4G, finalizarea autostrăzilor A2 şi A3, deblocarea Progamului Operaţional Sectorial de Mediu, deschiderea unor heliporturi pentru SMURD, precum şi rezolvarea unor probleme din educaţie.

"La Educaţie, doamna ministru, vă mulţumesc că aţi rezolvat problema lăsată de toţi nebunii dinainte cu şcoala pregătitoare, cu şcolile cu gândaci, bursele doctoranzilor", i-a spus premierul Ecaterinei Andronescu.

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, ca realizări, a amintit anularea contractelor cu băieţii deştepţi din energie şi a spus că va plăti integral salariile la Oltchim.

La rândul său, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a precizat că cea mai mare realizare a sa este aceea că l-a determinat pe Ponta să fie primul şef de guvern preocupat în mod constant de problemele agriculturii.

"Şi de animale. Da, dar acolo vorbeşte şi preşedintele", a completat Ponta, moment în care toţi cei prezenţi au izbucnit într-un hohot de râs.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta a mulţumit fiecărui ministru în parte, în ultima şedinţă de guvern înaintea alegerilor.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta a mulţumit fiecărui ministru în parte, în ultima şedinţă de guvern înaintea alegerilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei