Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 nov 2012 - Anul XVII, nr. 277 (5182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traficul feroviar între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea blocat după ce un tren a lovit un tir a fost reluat

Traficul feroviar între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea, blocat după ce un tren Regio a lovit un tir bulgăresc în dreptul localităţii vâlcene Racoviţă, a fost reluat, duminică după-amiază, după ce locomotiva avariată, care a deraiat în urma impactului, a fost repusă pe şine şi retrasă în staţia CFR Cornetu.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, călătorii din tren care nu au găsit autovehicule de ocazie pentru a pleca spre Râmnicu Vâlcea au plecat spre destinaţie cu o altă garnitură feroviară pusă la dispoziţie de compania CFR Călători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 "Se circulă normal în acest moment pe Valea Oltului şi pe calea ferată, după ce locomotiva a fost repusă pe şine şi retrasă în cea mai apropiată staţie, iar călătorii au ajuns la destinaţie, fie cu maşinile de ocazie, fie cu o altă garnitură feroviară pusă la dispoziţie de CFR, fiind transbordaţi acolo din trenul implicat în coliziune", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

 Traficul rutier pe DN 7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea a fost reluat duminică la prânz, după ce tirul a fost scos de pe terasamentul căii ferate cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.

 Potrivit Alinei Teodorescu, şoferul tirului, cetăţeanul bulgar B.Nurhan, în vârstă de 43 de ani, a fost operat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, în prezent, starea lui fiind stabilă.

 "Şoferul a fost înregistrat iniţial ca fiind rănit uşor, era conştient, dar la Spitalul Brezoi s-a constatat că are un politraummatism acut post accident auto cu interesarea extremităţii cefalice şi abdomen, un şoc postraumatic. A fost transfertat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Este în stare stabilă, în afara oricărui pericol", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 Traficul feroviar şi cel rutier pe DN 7 între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu s-au blocat, duminică dimineaţă, în jurul orei 5.15, în zona localităţii vâlcene Racoviţă, după ce un tir bulgăresc a fost lovit de tren, primele date indicând că şoferul ar fi adormit la volan din cauza oboselii.

În urma accidentului, cinci trenuri au fost anulate, pasagerii din garniturile blocate fiind transportaţi către destinaţii cu mijloace auto.

 Acesta este al doilea incident de acest gen după cel din 9 noiembrie, când un tren InterRegio a lovit un tir încărcat cu fasole ajuns pe calea ferată, în aceeaşi zonă în care a avut loc accidentul de duminică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficul feroviar între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea blocat după ce un tren a lovit un tir a fost reluat.
 Vizualizări articol: 514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traficul feroviar între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea blocat după ce un tren a lovit un tir a fost reluat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei