Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 nov 2012 - Anul XVII, nr. 270 (5175)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu: Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli ca şi Guvernul Boc, peste tot numai politruci

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, că "şi Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli ca şi Guvernul Boc", spunând că peste tot la conducerea companiilor de stat sunt "numai politruci" şi dând ca exemplu Portul Constanţa, Transgaz şi Conpet.

"Avem un angajament cu FMI pe care actualul guvern l-a găsit în vigoare, un angajament pe care nu l-a respectat nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu şi pe care nu îl respectă nici Guvernul Ponta. Acest angajament se referă la managementul privat. Am constatat că şi Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli ca şi Guvernul Boc. Numai politruci peste tot", a spus Traian Băsescu.

El a exemplificat cu managementul de la Portul Constanţa, Conpet, Romgaz, Transgaz.

"Peste tot numai numiri politice. Pe bună dreptate Fondul spune că nici măcar aceste elemente esenţiale nu le respectăm, prin angajări de manageri profesionişti", a afirmat preşedintele.

El a spus că până când vor fi privatizate aceste companii au nevoie de un management profesionist şi că este esenţial managementul privat, care "să decăşeze companiile de clientela politică".

 

„România nu e într-o situaţia critică, critică ne-o facem noi”

Preşedintele Băsescu a declarat că România nu este într-o situaţia critică, spunând: "critică ne-o facem noi pentru că nu facem ce trebuie".

Preşedintele a spus că intervenţia sa este pentru a da optimism.

"Poate reuşim să aducem partidele aflate în campania electorală în faţa problematicii reale a ţării şi nu în dispute « ba tu, ba eu». Aş vrea, ca preşedinte, să văd care sunt opţiunile reale ale partidelor în afară de poeziile pe care şi le-au scris în programele de campanie electorală. Vreau să înţelegem că România nu este într-o situaţie critică. Critică ne-o facem noi pentru că nu facem ce trebuie", a spus Băsescu.

El a mai afirmat că România este ţara care şi-a făcut cel mai rapid restabilirea echilibrelor macro-economice şi că, deşi mai sunt "urme ale sacrificiilor uriaşe" pe care românii le-au făcut în 2010, România nu este în situaţia Spaniei, Greciei sau Irlandei.

 

„Înţeleg că Guvernul s-a hotărât să cumpere maşini, cred că o măsură neinspirată”

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că decizia Guvernului de a cumpăra maşini, cu o valoare de până în 18.000 de euro, este "una din măsurile neinspirate" pe final de an, apreciind că, dacă au rămas bani necheltuiţi, ar fi putut fi folosiţi la plata facturilor restante la ministere.

"Am înţeles că Guvernul s-a hotărât să cumpere maşini şi valoarea maşinilor să nu depăşească 18.000 de euro. Cred că este una dintre măsurile neinspirate pe sfârşit de an, dar este caracteristică guvernărilor noastre", a spus Băsescu.

El a apreciat că o măsură corectă a Guvernului ar fi fost ca aceşti bani, dacă nu s-au cheltuit, măcar să fie utilizaţi la plata facturilor restante la diverse ministere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli ca şi Guvernul Boc, peste tot numai politruci.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: Guvernul Ponta face aceleaşi greşeli ca şi Guvernul Boc, peste tot numai politruci0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Demagogia si ipocrizia lui Basescu trimis de
(17 nov 2012, 13:22:05
Traian Băsescu a ieşit din nou la rampă vineri seară ca să atace Guvernul USL, mimând critici la adresa tuturor partidelor, inclusiv la adresa PDL.Băsescu a găsit o nouă tehnică de manipulare ca să minimizeze în ochii electoratului USL, după ce a văzut că nu merge să atace USL-ul şi să apere PDL-ul în acelaşi timp.
Pozând din nou în preşedinte care se află deasupra intereselor politicienilor, Traian Băsescu compară Executivul Ponta cu guvernele PDL pe care le-a condus el,guverne care au impins tara spre dezastru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei