Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 nov 2012 - Anul XVII, nr. 268 (5173)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlnirea dintre Băsescu şi Ponta a fost programată pentru joi după-amiaza

Întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta a fost programată pentru joi după-amiaza, au declarat surse guvernamentale.

Guvernul a informat ulterior că întrevederea dintre preşedinte şi premier a fost stabilită pentru joi, ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

Marţi seara, preşedintele Traian Băsescu a declarat că va avea o întâlnire cu premierul Victor Ponta, precizând că nu ştie dacă aceasta va avea loc miercuri sau joi şi că discuţiile vor fi stabilite în funcţie de programele fiecăruia.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri după amiază, la Bruxelles, că o să îl caute pe preşedinte pentru întâlnirea de miercuri legată de mandatul de reprezentare la Consiliul European.

El a precizat că la întrevederea avută săptămâna trecută cu şeful statului a fost convenit să fie organizată o nouă întâlnire după ce el revine de la reuniunea prim-miniştrilor din statele membre ale grupului "Prietenii Coeziunii", în care se discută despre bugetul comunitar pentru perioada 2014-2020.

Anterior, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului, preciza că preşedintele Traian Băsescu nu a primit solicitare din partea premierului Victor Ponta de a avea o întrevedere miercuri, aceasta urmând a fi stabilită când va fi adresată solicitare, în funcţie de agendele celor doi.

"Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, nu a primit până la această oră nicio solicitare din partea primului-ministru al Guvernului României, domnul Victor Ponta, în vederea unei întâlniri în cursul zilei de mâine. Când va exista o astfel de solicitare, evident se va stabili o zi şi o oră în funcţie de agendele celor doi înalţi oficiali", declara Oprea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnirea dintre Băsescu şi Ponta a fost programată pentru joi după-amiaza.
 Vizualizări articol: 584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnirea dintre Băsescu şi Ponta a fost programată pentru joi după-amiaza0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei