Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2012 - Anul XVII, nr. 265 (5170)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui:Tânără cu dizabilităţi, rănită în curtea centrului pentru persoane cu handicap unde era cazată

O tânără cu dizablităţi, cazată într-un centru pentru persoane cu handicap din judeţul Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital, cu numeroase leziuni şi fracturi, după ce a fost rănită, în condiţii încă neelucidate, în timp ce se afla în curtea unităţii, la acel moment femeia nefiind supravegheată.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, tânăra de 31 de ani, imobilizată într-un cărucior cu rotile, a fost găsită de către angajaţii Centrului pentru Persoane Adulte cu Handicap Rânzeşti căzută pe iarbă în curtea unităţii, având leziuni la picioare şi abdomen.

Conducerea centrului care se află sub coordonarea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe, femeia cu dizabilităţi fiind preluată şi transportată la Spitalul de Urgenţă Bârlad.

Aceasta a fost dusă imediat în sala de operaţii, diagnosticul stabilit de medici fiind traumatism abdominal, ruptură de vezică urinară, urohemoperitoneu (acumulare de urină şi sânge în cavitatea abdominală), fractură de bazin şi fractură de femur stâng.

"Din primele cercetări, nu se cunosc condiţiile în care tânăra a suferit acele leziuni traumatice. Până acum, nu a fost identificat niciun martor care să ne poată ajuta în elucidarea acestui caz şi nu s-a putut discuta nici cu persoana rănită, având în vedere starea ei de sănătate. Pe baza documentelor eliberate de medicii spitalului bârlădean, Serviciul de Medicină Legală Vaslui se va pronunţa dacă acele leziuni au fost produse în urma unui eveniment rutier", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

DGASPC Vaslui a declanşat propria anchetă în acest caz, tânăra cu handicap nefiind supravegheată de către angajaţii centrului din Rânzeşti în momentul producerii incidentului.

Conducerea acestei instituţii ia în calcul varianta ca femeia să fi fost rănită după ce căruţul în care era imobilizată ar fi fost lovit de o maşină a unei firme de construcţii care face lucrări de consolidare a clădirii centrului din Rânzeşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui:Tânără cu dizabilităţi, rănită în curtea centrului pentru persoane cu handicap unde era cazată.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui:Tânără cu dizabilităţi, rănită în curtea centrului pentru persoane cu handicap unde era cazată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei