Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2012 - Anul XVII, nr. 255 (5160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un bărbat a luat ostatici într-un oficiu poştal din Drumul Taberei din Capitală

Bărbatul care a intrat ieri cu un topor şi un cuţit într-un oficiu poştal din cartierul bucureştean Drumul Taberei este urmărit penal pentru ameninţare, distrugere, lipsire de libertate, port ilegal de armă albă şi ultraj, anchetatorii precizând că acesta şi-a premeditat fapta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, Sebastian Mierliţă, care este şi procuror de caz, s-a stabilit că Florin Niedbala a venit în Capitală în 28 octombrie şi s-a cazat la un hotel. În urmă cu o zi, el a identificat, în apropierea hotelului, Oficiul Poştal nr. 23 din strada Romancierilor, unde a intrat, ieri, înarmat cu un topor şi un cuţit cu lama de 20 de centimetri, a ameninţat mai multe persoane, a lipsit de libertate un bărbat şi o femeie şi a distrus mai multe bunuri, a mai spus Mierliţă.

Procurorul a precizat că Niedbala este urmărit penal pentru ameninţare, distrugere, lipsire de libertate şi port ilegal de armă albă, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii au mai stabilit că, în 1997, Niedbala a fost condamnat pentru vătămare corporală din culpă, în urma unui accident rutier.

Sebastian Mierliţă a mai spus că, din investigaţiile de până acum, nu a rezultat că bărbatul ar avea probleme medicale de natură psihiatrică.

La ora transmiterii acestei ştiri, el este audiat în continuare la Secţia 25, fiind apărat de un avocat din oficiu.

Florin Niedbala a intrat înarmat cu un topor şi un cuţit, ieri, într-un oficiu poştal din cartierul Drumul Taberei şi a ameninţat persoanele aflate în unitate are 34 de ani este din judeţul Vâlcea şi cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia", au declarat ieri, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei.

Potrivit surselor citate, bărbatul se numeşte Florin Niedbala şi venise de două zile în Bucureşti. El voia să discute cu jurnaliştii şi cerea "alipirea României de Moldova" şi "taxe ca în Italia", au precizat sursele citate.

Oficiali din Poliţia Capitalei au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul a intrat în oficiul poştal de pe strada Romancierilor din sectorul 6, înarmat cu un topor şi un cuţit şi a început să ameninţe că îi taie pe angajaţii unităţii.

Aceştia au anunţat imediat Poliţia, iar un echipaj de la ordine publică l-a imobilizat pe agresor.

Oficialii din Poliţia Capitalei au precizat că nici o persoană nu a fost rănită.

"Astăzi 30 octombrie a.c., în jurul orelor 10.00, un individ necunoscut a intrat în incinta Oficiului Poştal nr. 23 din sectorul 6, având asupra sa un cuţit şi un topor. Acesta a cerut ca la faţa locului să vină reprezentanţii mass media pentru a-şi exprima public o serie de nemulţumiri personale. Poliţiştii bucureşteni au intervenit prompt, l-au imobilizat pe cel în cauză şi l-au condus pentru cercetări la sediul celei mai apropiate secţii de poliţie", a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

O angajată a oficiului poştal a fost dusă în stare de şoc la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Poşta Română, Dan Dumitrescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a luat ostatici într-un oficiu poştal din Drumul Taberei din Capitală.
 Vizualizări articol: 493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a luat ostatici într-un oficiu poştal din Drumul Taberei din Capitală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei