Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 oct 2012 - Anul XVII, nr. 247 (5152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Convorbiri Blejnar-Udrea şi Blejnar-Cocoş între cele interceptate pentru dosarul "Motorina"

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea şi soţul său, Dorin Cocoş, apar vorbind separat cu Sorin Blejnar în stenogramele înregistrărilor realizate pentru dosarul "Motorina", în care este acuzat fostul şef al ANAF, potrivit RTV şi Antena 3.

 

Prezentăm stenograma discuţiei dintre Elena Udrea şi Sorin Blejnar, difuzată vineri seara de televiziunile de ştiri:

"Elena Udrea: Scuză-mă, Sorine, am uitat să te sun

Sorin Blejnar: Ce fac cu alea?

Elena Udrea: Păi nu mai ştiu. Ai lista, nu? Sau ştii unde trebuie să le dai?

Sorin Blejnar: Am lista. Le dau drumul?

Elena Udrea: Da, numai să îmi spui şi mie unde vrei sa le dai.

Sorin Blejnar: Păi ce mi-au, vin eu până la tine eventual.

Elena Udrea: Da, da.

Sorin Blejnar: Şi îţi arăt ordinul. Acuma...ăştia, deştepţii ăştia, o parte din ele le-au dat deja

Elena Udrea: Nu-i nimic, nu-i problemă

Sorin Blejnar: Dar ce e important n-au dat. Că aia, Carmen, au dat ciocolăţi, zahăr, alea le-au dat.

Elena Udrea: Ok

Sorin Blejnar: N-au ştiut că nu trebuie

Elena Udrea: Bine, ok, bine dragule.

Sorin Blejnar: Mă gândesc la o altă variantă pe viitor. Poate ar fi mai bine să le dau aşa. pentru că-s cu ordin şi-s nominalizate exact ălea. Cam ce legătură am avea noi cu astea? Ştii? Eu sau tu sau nu mai ştiu cine

Elena Udrea: Îhî

Sorin Blejnar: Pe viitor mă gândesc că eu le pot da la o fundaţie şi fundaţia aia să le distribuie.

Elena Udrea: Ok, ok, bine. Păi atunci ne vedem mâine şi îmi spui tu.

Sorin Blejnar: Da, vin la ce oră: la nouă jumate, zece, când zici?

Elena Udrea: La 9.30 că la 10.00 pe urmă mă duc la preşedinte

Sorin Blejnar: La 9.30. Eu acuma mă duc la preşedinte.

Elena Udrea: Hai bine, hai pa."

Într-o altă înregistrare, difuzată anterior, Sorin Blejnar îl informa pe Traian Băsescu în privinţa datoriilor la buget pe care le aveau firmele de construcţii şi despre situaţia Rompetrol. În replică, Preşedinţia a precizat că discuţiiile lui Traian Băsescu cu Sorin Blejnar au vizat recuperarea datoriilor către stat ale companiei Rompetrol, în contextul în care combaterea evaziunii fiscale şi colectarea creanţelor la bugetul de stat au făcut obiectul unei hotărâri CSAT din 28 iunie 2010.

Preşedinţia a precizat că "este vorba despre trei interceptări telefonice" dintre preşedintele Traian Băsescu şi Sorin Blejnar.

 

Udrea: Discuţia cu Blejnar era despre nişte ajutoare pentru oamenii din zonele calamitate

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea precizează că discuţia cu Sorin Blejnar, din stenogramele apărute vineri seara, se referea la ajutoarele pentru oamenii din zonele afectate de inundaţii, ea fiind în măsură să îi spună fostului şef al ANAF unde era nevoie de acele ajutoare.

"Discuţia pe care am avut-o cu Sorin Blejnar se referea la nişte ajutoare care urmau să ajungă la oamenii din zonele afectate de inundaţiile din 2010. În calitate de ministru care a vizitat satele calamitate, având atribuţii în refacerea infrastructurii şi locuinţelor din respectivele zone, eram în măsură să îi spun lui Sorin Blejnar unde era nevoie de acele ajutoare", a declarat Udrea, citată de realitatea.net.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Convorbiri Blejnar-Udrea şi Blejnar-Cocoş între cele interceptate pentru dosarul "Motorina".
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.86/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 7 voturi
Convorbiri Blejnar-Udrea şi Blejnar-Cocoş între cele interceptate pentru dosarul "Motorina"4.957

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ..... trimis de
(22 oct 2012, 11:55:24
"jos Boc,jos Udrea..."tipic postul tv antenele,:))),acu mai gaseste un copil lovit si o furaciune inventata?,acu usl este nevoit sa restituie sumele....care sume?sumele alea care le-a furat Udrea si Bejinar...si Basescu...nu mai conteaza care bani....important e ca avem televiziune..."jos Basescu".....nu ziceti la nimeni...dar e bine ca avem trustul nostru)...."ce prosti sunt Romanii astia"(pupaleash c***ele lor)semnat felix...:))))
proiecte si alte alea?...."urmatoarele alegeri...va faceti ca pierdeti,castiga iar pdl,avem televiziuni...o rupem iar ca am lasat o crestere economica consistenta...."pun botul romanii ca sunt grei de cap"....si avem tapi ispasitori...." semnat dinu patriciu....:)))))
crestere econmica din ce?din fabrici vandute,din uzine vandute,din terenuri vandute,din compromisuri pe munca si pe banii romanilor....asta e crestere economica tovarase usl? e posibil ca in 20 de ani de regim iliescian si patrician si etc. cu toate facilitatile si cu toate uzinele din romania sa nu fie o autostrada?e posibil sa ajungem una dintre cele mai furate tari din europa cu un presedinte atat de onorabil ca tovarasul iliescu?.....ponta e puiul matale bre nea ion sau e al lui adrian de la mogosoaia?
2.   Au cazut mastile trimis de
(22 oct 2012, 12:11:15
Avalanşa de convorbiri capturate de Parchet îi scoate la suprafaţă pe câţiva dintre fruntaşii regimului Băsescu aflaţi în legătură cu proscrisul Blejnar. Personajele sunate de şeful ANAF sau apelate de el sunt reprezentative pentru relaţiile şi modul de gândire şi de acţiune de la vârful piramidei. Preşedintele şi instituţia prezidenţială, miniştri, parlamentari, primari, judecători, înalţi funcţionari publici sunt fotografiaţi în câteva file de dosar într-o manieră mult mai exactă şi mai compromiţătoare decât ar fi făcut-o o sută de paparazzi. Aceste convorbiri arată în toată splendoarea cum funcţionează acest regim care a sufocat România de ani buni sub mandatele lui Băsescu. Elementul cel mai grav, este teroarea economică exercitată împotriva firmelor şi persoanelor prin ANAF, cu acordul şi ştiinţa preşedintelui Băsescu.
3.   Blejnar cel dragutel trimis de
(22 oct 2012, 12:15:17
De ce Elena Udrea îi spune ”dragule” unui om atît de urît? Cu atît mai mult cu cît e căsătorită cu un om urît și gras care seamănă cu Blejnar.Ipoteza conform căreia Elena l-a confundat pe urîtul și grasul Blejnar, cu urîtul și grasul Cucos, și de aceea i-a spus ”dragule” lui Blejnar, nu se ține. E de notorietate printre cunoscuții lui Blejnar că acesta, la telefon, are vocea unui om slab , frumos si corect.
4.   Excelenta Blejnar(bata-te sa te bata barosane) trimis de
(22 oct 2012, 13:15:40
Discuția a avut loc între Iulian Dragomir, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar.
Judecător Iulian Dragomir, ICCJ: Am onoarea, excelenţă, să trăiţi, cu mare respect.
Iulian Dragomir: Vă trimit şi eu fata că are o audienţă de-asta intempestiv acolo la ei, la locaţie. Şi nu ştiu cum să fac.
Iulian Dragomir: Intră pe-acolo prin spate, pe lângă unde aveam şi noi sediul ministerului nostru?
Iulian Dragomir: Bine, excelenţă, cu respect. Vă pup. Am onoarea.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei