Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 oct 2012 - Anul XVII, nr. 239 (5144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bebeluş de o lună şi jumătate, aruncat din taxi de mama sa

O fetiţă care a fost aruncată ieri dintr-un taxi este în afara oricărui pericol, dar rămâne internată la Spitalul "Marie Curie", cel puţin 24 de ore, pentru a fi supravegheată de medici, în timp ce mama acesteia se află la Spitalul "Alexandru Obregia", pentru evaluare psihiatrică.

"Fetiţa este în afara oricărui pericol, dar rămâne internată. Este necesară supravegherea ei cel puţin 24 de ore", a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Spitalului "Marie Curie", dr. Gabriel Smarandache.

Potrivit lui Smarandache, medicii vor decide dacă fetiţa, care este "singură şi speriată", va fi internată la secţia de chirurgie sau la terapie intensivă.

Mama fetiţei a fost şi ea internată, la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia". "A fost internată pentru evaluare şi tratament de urgenţă. Are antecedente de probleme psihiatrice, la Oradea", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Rodica Năstase.

Femeia care şi-a aruncat copilul, ieri, dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitală prezintă tulburări de comportament şi este din Oradea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Potrivit surselor citate, copilul - o fetiţă în vârstă de un an şi jumătate - are escoriaţii faciale şi traumatism cranio-cerebral minor, fiind transportată la Spitalul "Marie Curie".

Coordonatorul SMURD Bucureşti, dr. Bogdan Opriţa, a declarat că, în momentul sosirii medicilor la faţa locului, femeia a luat fetiţa în braţe, refuzând să o dea echipajului de intervenţie. În cele din urmă, copilul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei Bucureşti-Ilfov şi transportat la spital.

Femeia le-ar fi spus poliţiştilor că portiera taxiului s-a deschis accidental, în timp ce şoferul maşinii susţine că femeia a deschis uşa şi a aruncat copilul, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Cazul este anchetat de procurori de la Parchetul Capitalei, împreună cu poliţiştii judiciarişti.

Femeia şi-ar mai fi aruncat copilul de alte două ori, iar miercuri, în timp ce se afla la Băile Felix, a fost nevoie de intervenţia Poliţiei după ce i-a dat micuţei să bea alcool, informează surse din Poliţie.

Potrivit anchetatorilor, femeia are 40 de ani şi este fostă grefieră la Curtea de Apel Oradea.

Aceasta s-a aflat miercuri la Băile Felix, unde Poliţia a intervenit ca urmare a unei sesizări potrivit căreia aceasta îi dă să bea alcool copilului ei.

În cursul zilei de ieri, ea s-a urcat împreună cu fetiţa în tren şi a venit la Bucureşti. Apoi, a luat un taxi din faţa gării, iar pe Podul Grant a deschis portiera şi a aruncat fetiţa din maşină.

Conform surselor citate, femeia figurează în baza de date a autorităţilor cu alte două situaţii în care şi-a aruncat copilul. Spre norocul ei, fetiţa a scăpat, de fiecare dată, teafără.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bebeluş de o lună şi jumătate, aruncat din taxi de mama sa.
 Vizualizări articol: 952 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bebeluş de o lună şi jumătate, aruncat din taxi de mama sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei