Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2012 - Anul XVII, nr. 238 (5143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O doctoriţă stomatolog, câştigătoarea unui autoturism după un concurs de selectare deşeuri

O doctoriţă stomatolog din Târgu Mureş, mama unei fetiţe de două săptămâni, a fost desemnată câştigătoarea concursului desfăşuratîn această vară de colectare selectivă a deşeurilor, ea intrând, miercuri, în posesia unui autoturism Ford.

Concursul "Ai colectat, ai câştigat" s-a desfăşurat în perioada 18 iunie-9 septembrie în 23 de municipii în care Eco-Rom Ambalaje susţine dezvoltarea serviciilor de colectare selectivă: Alexandria, Arad, Baia Mare, Bacău, Braşov, Craiova, Cluj, Constanţa, Deva, Focşani, Iaşi, Mediaş, Ploieşti, Roman, Satu Mare, Sfîntu Gheorghe, Sibiu, Slobozia, Tîrgu Jiu, Tîrgu Mureş, Tulcea, Zalău, inclusiv Bucureşti - sectoarele 1, 2, 3 şi 6.

Cei peste 300.000 de oameni care au colectat selectiv minimum zece deşeuri de ambalaje în această campanie au primit pe loc un premiul eco constând în mingi de plajă, frisbee, brăţări reflectorizante, magneţi de frigider sau pixuri realizate din materiale reciclate.

La tombola pentru marele premiu - un autoturism - s-au înscris 32.156 de coduri unice, iar câştigătoarea este medicul stomatolog Eniko Andrea Stoica, din Târgu Mureş. Desemnarea ei s-a făcut la un notar, unde a fost dus softul, pentru a fi eliminată orice suspiciune de fraudă.

Organizatorii au încercat două zile să dea de câştigătoare, care era internată în spital, unde, în urmă cu două săptămâni, a născut o fetiţă. În momentul anunţului, tânăra mamă a spus că o bucurie nu vine niciodată singură.

"Fericirea mi-a fost dublată la o zi după naştere când am primit vestea că sunt marele cîştigător al campaniei «Ai colectat, ai câştigat!» Cred în gesturi mici - cum este colectarea selectivă - pentru o schimbare importantă", a spus, miercuri, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, Eniko Stoica, adăugând că este foarte important ca mediul înconjurător să fie mai curat şi sănătos.

Ea a relatat că în urmă cu mai mulţi ani a văzut în străinătate, la un prieten, cum se face colectarea selectivă şi ulterior a aplicat. Eniko a recunoscut că i-a fost uşor să selecteze, întrucât containerele se află vis-a-vis de cabinetul său.

Iniţiativa "Ai colectat, ai câştigat!" a fost cea mai mare campanie de informare şi educare a populaţiei privind selectarea selectivă a deşeurilor desfăşurată de Eco-Rom ambalaje până în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O doctoriţă stomatolog, câştigătoarea unui autoturism după un concurs de selectare deşeuri.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O doctoriţă stomatolog, câştigătoarea unui autoturism după un concurs de selectare deşeuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei