Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 oct 2012 - Anul XVII, nr. 230 (5135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Înscrierea pentru Loteria Vizelor SUA pentru 2014 începe astăzi

 

Ambasada SUA la Bucureşti anunţă că astăzi începe perioada de înscriere pentru participarea la programul de imigrare Loteria Vizelor pentru anul 2014, prin care se poate obţine rezidenţă permanentă în SUA.

Potrivit unui comunicat de presă difuzat luni de Ambasada SUA, înregistrările pentru program trebuie transmise electronic în perioada care începe marţi 2 octombrie 2012 şi se încheie sâmbătă 3 noiembrie 2012. Înregistrarea începe şi se încheie la ora 12:00 PM ora de vară a Coastei de Est (GMT-4).

Solicitanţii pot accesa formularul electronic E-DV la adresa www.dvlottery.state.gov numai în perioada de înregistrare.

 

Participarea la program este gratuită

Solicitanţii sunt sfătuiţi să nu aştepte până în ultima săptămână a perioadei de înregistrare pentru a se înscrie. Cererea foarte mare poate duce la întârzieri la conectarea online, precizează comunicatul Ambasadei.

Totodată, participarea la program este gratuită. Guvernul SUA nu angajează consultanţi sau servicii particulare din afară pentru a opera programul Loteria Vizelor. Orice intermediari sau alte persoane care oferă asistenţă pentru a pregăti o cerere de participare o fac fără autorizarea sau consimţământul Guvernului SUA. Dacă veţi primi un e-mail sau o scrisoare care vă anunţă că sunteţi selecţionat în cadrul programului Loteria Vizelor şi că, pentru a vi se procesa cererea, trebuie să trimiteţi o sumă de bani prin transfer electronic către o anume persoană din cadrul Ambasadei, luaţi aminte că acel mesaj nu este legitim. Departamentul de Stat nu vă va solicita să trimiteţi bani prin poştă sau prin alte modalităţi de transfer electronic, avertizează comunicatul menţionat.

Cerinţele de calificare în progra presupun ca solicitantul să îndeplinească atât condiţia de a fi născut într-o ţară care participă la program, cât şi criteriul educaţional, adică să fie absolvent de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau în ultimii cinci ani să fi lucrat cel puţin doi ani într-o meserie care se califică. Pentru determinarea calificării pe baza experienţei în muncă se va folosi baza de date a Departamentului Muncii al SUA - www.onetonline.org.

 

Consultaţi instrucţiunile detaliate ale programului

 

Înainte de a trimite o înregistrare la programul DV-2014, solicitanţii sunt rugaţi să consulte instrucţiunile detaliate ale programului care se găsesc pe pagina de internet a Ambasadei Statelor Unitehttp://romania.usembassy.gov/ precum şi pe pagina de internet a Departamentului de Stat www.travel.state.gov.

Solicitările care se califică vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer. Toţi participanţii la program pot să verifice statutul solicitării lor pe pagina de internet E-DV la www.dvlottery.state.gov la secţiunea „Entrant Status Check”, pe baza numărului de confirmare, începând cu data de 1 mai 2013 şi până la data de 30 iunie 2014. Aceasta va fi singura modalitate prin care câştigătorii din cadrul programului de loterie vor fi înştiinţaţi despre selecţionarea lor în programul DV-2014.

Ambasada SUA mai precizează că nu ea va face publică lista câştigătorilor, iar Departamentul de Stat nu va trimite prin poştă scrisori către cei selecţionaţi în cadrul programului Diversity Visa. Cei care au fost selecţionaţi nu vor mai primi înştiinţări prin e-mail despre selecţionarea lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Înscrierea pentru Loteria Vizelor SUA pentru 2014 începe astăzi.
 Vizualizări articol: 522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Înscrierea pentru Loteria Vizelor SUA pentru 2014 începe astăzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei