Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 sep 2012 - Anul XVII, nr. 216 (5121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recomandare

Barroso: Toate forţele politice din România să acţioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea

Preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a spus, ieri, preşedintelui Traian Băsescu, în întâlnirea de la Bruxelles, că toate forţele politice din România, guvernamentale şi de opoziţie, ar trebui să acţioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea politică şi instituţională.

Conform unui comunicat al CE, preşedintele Barroso a exprimat îngrijorarea sa privind evenimentele politice recente din România şi imaginea pe care acestea au creat-o în rândul partenerilor europeni. "El a subliniat că nu vor exista compromisuri din partea Comisiei Europene privind nevoia ca toate statele să respecte statul de drept, independenţa justiţiei şi deciziile constituţionale", menţionează comunicatul Comisiei.

Preşedintele Barroso a subliniat şi importanţa stabilităţii cadrului politic şi legislativ pentru credibilitatea României şi situaţia economică şi financiară.

De asemenea, în urma întoarcerii în funcţie a preşedintelui Băsescu, preşedintele Comisiei Europene a arătat că "toate forţele politice din România, atât de la guvernare, cât şi din opoziţie, trebuie să acţioneze cu responsabilitate şi rezervă şi să se concentreze foarte ferm asupra necesităţii urgente de a reface stabilitatea politică şi instituţională".

"Aceasta va fi importantă în special în privinţa campaniei pentru alegerile parlamentare din această toamnă", se arată în comunicatul Comisiei Europene.

Preşedintele Barroso "a insistat şi asupra importanţei continuării eforturilor pentru îndeplinirea obiectivelor din Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi asupra continuării monitorizării de către Comisie a situaţiei în următoarele luni".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Barroso: Toate forţele politice din România să acţioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barroso: Toate forţele politice din România să acţioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei