Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 sep 2012 - Anul XVII, nr. 209 (5114)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Olanda va oferi României expertiză pentru aplicarea noilor coduri şi a strategiei anticorupţie

Ambasada Olandei la Bucureşti informează că Guvernul de la Haga va sprijini România cu expertiză privind punerea în aplicare a noilor coduri şi a strategiei anticorupţie, informează un comunicat difuzat de misiunea diplomatică în urma vizitei la Bucureşti a procurorului general Herman Bolhaar.

"Olanda a fost de acord să sprijine România cu expertiză privind punerea în aplicare a noilor coduri şi a strategiei anticorupţie", se arată în comunicatul menţionat.

De asemenea, delegaţia olandeză condusă de procurorul general Bolhaar şi din care au făcut parte reprezentanţi ai Poliţiei olandeze şi ai Ministerului Public de la Haga a convenit cu procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, şi cu reprezentanţi ai poliţiei române să îşi intensifice cooperarea.

Această cooperare se va concentra pe combaterea comună a traficului de fiinţe umane, a crimei organizate şi a criminalităţii informatice - chestiuni care se bucură de un mare interes reciproc, precizează sursa citată.

"Sectoarele de justiţie din România şi din Olanda au consimţit să-şi sporească şi să-şi consolideze în continuare cooperarea. Acest lucru e pozitiv pentru cetăţeanul român, pentru cetăţeanul olandez şi pentru integrarea europeană", a declarat ambasadorul Matthijs Van Bonzel, potrivit comunicatului.

În timpul vizitei desfăşurată în perioada 3-5 septembrie, delegaţia olandeză a avut întâlniri cu procurorul general, Laura Codruţa Kovesi, cu ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, cu secretarul de stat Simona Maya Teodoroiu, cu preşedintele CSM, Alina Ghica, şi cu adjunctul acesteia, Oana Hăineala Schmidt, cu şeful DNA, Daniel Morar, şi cu şeful DIICOT, Codruţ Olaru. Delegaţia a vizitat şi un centru pentru victime ale traficului de fiinţe umane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olanda va oferi României expertiză pentru aplicarea noilor coduri şi a strategiei anticorupţie.
 Vizualizări articol: 445 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olanda va oferi României expertiză pentru aplicarea noilor coduri şi a strategiei anticorupţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei