Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 aug 2012 - Anul XVII, nr. 200 (5105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Udrea: Preşedintele este singurul actor politic credibil, ar putea repara răul făcut României

Deputatul PDL Elena Udrea susţine că preşedintele Traian Băsescu este, "în mod evident", singurul actor politic credibil pentru partenerii europeni şi americani şi ar putea repara răul făcut României de "acţiunile abuzive ale USL împotriva democraţiei şi a statului de drept".

"Şedinţa de astăzi a Parlamentului în care s-a luat act de decizia CC de invalidare a referendumului reprezintă un prim pas spre reintrarea în normalitate a vieţii politice în România. Cele două luni de criză politică au făcut foarte mult rău ţării. Leul s-a devalorizat, investitorii au anunţat fie că nu mai vin, fie că se retrag, se arată scumpiri de preţuri (de la alimente, la gaze), prognoza de creştere economică a fost aproape înjumătăţită, iar efectele secetei nu au fost combătute de Guvern, care s-a ocupat doar de demiterea preşedintelui", susţine Udrea, într-o declaraţie pentru MEDIAFAX.

Conform liderului PDL, este de datoria oamenilor politici responsabili, "atâţi cât există ei în toate partidele, să acţioneze pentru a evita eventualele derapaje suplimentare".

"E un moment dificil pentru ţara noastră, care trebuie gestionat cu grijă. După două luni de criză politică generată, alimentată şi prelungită de iresponsabilitatea USL, mai există astăzi şanse ca lucrurile să revină la normal. Guvernul trebuie să înceapă să se ocupe de economie. O problemă la care însă nu ştiu cum îi vom găsi soluţie este imaginea externă proastă pe care o avem după acţiunile abuzive ale USL împotriva democraţiei şi a statului de drept şi declaraţiile făcute de liderii acestei Uniuni la adresa UE, Departamentului de Stat, a oficialilor europeni ori ai SUA. Preşedintele este, în mod evident, singurul actor politic credibil pentru partenerii europeni şi americani, şi ar putea repara răul făcut României", mai afirmă Udrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea: Preşedintele este singurul actor politic credibil, ar putea repara răul făcut României.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Udrea: Preşedintele este singurul actor politic credibil, ar putea repara răul făcut României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Perfect de acord trimis de
(28 aug 2012, 13:36:09
nici inainte si nici acum si nici mai tarziu nu o sa aibe bunavointa sa faca ceva pt tara comunistii...haos da,....nu ii intereseaza daca e bine sau nu,nu au idei bune,nu au vointa sa faca bine,ii intereseaza doar scaunele de sus , niste hoti prosti,ar trebui sa accepte ca lumea nu mai e la fel de "inchisa" la minte la fel ca in '90 , cel putin mai mult de jumatate....,cat despre restul...se vede cati sunt de acord cu ei,voturile vorbesc.....huuuu lalailor usl=pcr,carnati ieftini ce sunteti voi...:))))
2.   D- na Udrea , si moda feminina. trimis de
(29 aug 2012, 11:29:48
Distinsa d-na Udrea si-ar da mai bine cu parerea despre cea ce probabil o reprezinta, -posete scumpe , pantofi cu tocuri inalte ,fuste si rochii mulate pe corp ,- care o scot in evidenta, si nu in ultimul rand ,chilotii cu dantela (probabil).

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei