Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 aug 2012 - Anul XVII, nr. 197 (5102)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Guvernul a aprobat angajarea a 564 de magistraţi pentru implementarea codurilor şi reforma Justiţiei

Guvernul a aprobat angajarea a 564 magistraţi şi personal auxiliar, fondurile necesare pentru plata salariilor fiind prevăzute în bugetul de stat rectificat joi, iar măsura este justificată prin necesitatea implementării Codului de procedură civilă şi reformei Justiţiei, a declarat Victor Ponta.

"În urma discuţiilor pe care le-am avut astăzi (joi -n.r.) în cursul unicei, dar extrem de interesantei mele prezenţe în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, am prevăzut în buget sumele necesare pentru angajarea unui număr de 564 de judecători şi grefieri, personal magistraţi şi personal auxiliar, necesari pentru a putea implementa, nu de la 1 septembrie, pentru că 1 septembrie este săptămâna viitoare şi în bugetul pe 2012 al vechiului guvern nu exista niciun leu pentru aşa ceva, ci de la 1 februarie 2013, implementarea Codului de procedură civilă şi a reformelor în justiţie, reforme pe care România şi le-a angajat în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare", a declarat premierul, la finalul şedinţei de joi a Guvernului.

Totodată, premierul a spus că au fost găsite soluţii şi pentru angajarea absolvenţilor din 2012 ai academiilor militare, precum şi pentru cei ai Academiei de Poliţie, promoţia 2011, care aveau posturile blocate.

"Putem asigura angajarea, în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Ministerului Apărării, Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi a celorlalte structuri militarizate a absolvenţilor nu doar pe anul 2012, dar în cazul Ministerului Administraţiei şi Internelor, absolvenţii din 2011 aveau posturile blocate şi nu fuseseră angajaţi, deci am reuşit să asigurăm promoţiile de la academiile militare să poată fi integrate în aceste ministere", a spus Ponta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a aprobat angajarea a 564 de magistraţi pentru implementarea codurilor şi reforma Justiţiei.
 Vizualizări articol: 537 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Guvernul a aprobat angajarea a 564 de magistraţi pentru implementarea codurilor şi reforma Justiţiei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei