Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 aug 2012 - Anul XVII, nr. 192 (5097)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL: Ponta şi Antonescu să decidă dacă Mona Pivniceru are profilul moral pentru funcţia de ministru

 

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, că, în urma fotografiilor apărute în presă privind-o pe Mona Pivniceru, este responsabilitatea premierului şi a preşedintelui interimar să decidă dacă aceasta are "profilul moral" pentru a ocupa funcţia de ministru al Justiţiei.

Cezar Preda a arătat că PDL şi-a spus punctul de vedere răspicat în privinţa oricărei nominalizări, dar că astăzi consideră că este "problema celor care au nominalizat-o pe Mona Pivniceru şi responsabilitatea premierului şi a preşedintelui interimar să analizeze şi să decidă dacă aceasta are sau nu profilul moral de a ocupa această funcţie".

"Nu am avut nici o legătură cu aceste lupte intestine în interiorul USL, habar nu avem ca partid, şi nu ne-am propus niciodată să intoxicăm opinia publică cu anumite fotografii, colaje sau alte date despre un om care aspiră la o funcţie", a mai spus prim-vicepreşedintele PDL.

El a menţionat că PDL nu doreşte să fie introdus în această "ecuaţie a demonizării Monei Pivniceru".

"Doamna Pivniceru, propusă ca ministru al Justiţiei, trebuie să se gândească şi singură şi trebuie să se gândească şi cei care au nominalizat-o dacă o asemenea numire face bine României şi românilor. Vom vedea ce decizie vor lua cei care şi-au asumat această responsabilitate", a mai declarat Cezar Preda.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Slatina, răspunzând unei întrebări, că Mona Pivniceru i-a spus că nu renunţă la postul de ministru al Justiţiei şi nu îşi retrage demisia din CSM, el precizând că, în aceste condiţii, nu îşi retrage propunerea privind numirea acesteia la MJ.

Întrebat dacă a discutat cu Mona Pivniceru, premierul a răspuns: "Da, am discutat şi mi-a spus că nu renunţă la postul de ministru (n.r. - al Justiţiei), şi nici nu îşi retrage demisia din Consiliul Superior al Magistraturii, astfel încât nici eu nu-mi retrag propunerea de ministru".

Postul RTV a publicat, joi, mai multe imagini cu judecătoarea Mona Pivniceru care intră în maşina lui Andrei Năstase, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, fostul premier fiind încarcerat la Penitenciarul Jilava, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul Trofeul Calităţii.

Contactată de gândul.info, Mona Pivniceru, care a fost propusă de Victor Ponta pentru postul de ministru al Justiţiei, a declarat că nu ştia că maşina în care s-a urcat este a lui Andrei Năstase.

"Sunt nişte imagini care arată că nu suntem liberi în această ţară. Abia acum am aflat că este maşina lui Andrei Năstase. Nu ştiam în ce maşină mă urc. De unde să ştiu eu a cui e maşina? A venit cineva să mă ia de la mine până la tine şi punct. Nu am întrebat eu a cui e maşina. Ce era să fac eu, să îl dau jos să îl interpelez: «Cine eşti? Cine e mama? Cine e tata?» M-a sunat Mariana Alexandrescu", a declarat Mona Pivniceru, pentru gandul.info.

Mona Pivniceru declara că până luni, 20 august, se gândeşte dacă mai acceptă nominalizarea pentru postul de ministru al Justiţiei.

"Până luni mă mai gândesc ce fac, dacă mai merg la minister", afirma Pivniceru.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, joi, de ziarişti, cum comentează imaginile cu Mona Pivniceru urcându-se în maşina lui Andrei Năstase, răspunzând: "Cum i s-a scos imediat un mic dosărel, o poză, taman când trebuia sa fie în Guvernul USL!".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL: Ponta şi Antonescu să decidă dacă Mona Pivniceru are profilul moral pentru funcţia de ministru.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL: Ponta şi Antonescu să decidă dacă Mona Pivniceru are profilul moral pentru funcţia de ministru0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei