Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 iul 2012 - Anul XVII, nr. 172 (5077)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adolescent de 15 ani, înecat în staţiunea Venus după ce a intrat în mare deşi scăldatul era interzis

 

Un adolescent în vârstă de 15 ani a murit înecat, ieri, în staţiunea Venus, după ce a intrat în mare împreună cu mai mulţi prieteni, cu o saltea pneumatică, deşi scăldatul era interzis, fiind arborat steagul roşu din cauza valurilor mari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit salvamarilor din staţiune, adolescentul, însoţit de patru prieteni, a intrat miercuri la prânz în apă, cu o saltea pneumatică, ignorând că era arborat steagul roşu, care interzice scăldatul în mare din cauza valurilor puternice.

La un moment dat, în timp ce turiştii se aflau în zona de îmbăiere, până în balizele de demarcaţie, valurile le-au răsturnat salteaua, iar curenţii i-au tras spre larg.

Deşi salvamarii i-au văzut şi au intervenit imediat, ei au reuşit să îi scoată la ţărm numai pe patru dintre tineri, al cincilea, în vârstă de 15 ani, fiind dat dispărut.

"Un număr de 12 salvamari l-au căutat pe copilul dispărut timp de aproape două ore, fără succes, fiind nevoiţi să întrerupem căutările din cauza mării agitate", a precizat şeful Serviciului de Salvamari din zona respectivă, Vasile Drăgan.

Turiştii aflaţi în această perioadă pe litoral nu au voie, încă de duminică, să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari şi a curenţilor puternici, sute de salvamari patrulând pe plaje în încercarea de a-i ţine pe oameni afară din apă.

Cu toate acestea, alte două persoane s-au înecat, printre care şi un copil de 16 ani. Acesta a dispărut în apele mării duminică dimineaţă, fiind scos de valuri la suprafaţă abia marţi.

De asemenea, un bărbat de 50 de ani şi-a pierdut viaţa luni seară, după ce a intrat în apă în zona Capul Turcului din Eforie Sud.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescent de 15 ani, înecat în staţiunea Venus după ce a intrat în mare deşi scăldatul era interzis.
 Vizualizări articol: 431 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adolescent de 15 ani, înecat în staţiunea Venus după ce a intrat în mare deşi scăldatul era interzis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei