Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2012 - Anul XVII, nr. 169 (5074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iaşi: Bărbatul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în inimă

 

Bărbatul din Iaşi suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în zona inimii, anchetatorii stabilind că el a plecat din Iaşi cu autobuzul spre Durău (Neamţ), apoi a mers prin pădure câţiva kilometri, după care s-a sinucis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal, a spus că un turist a descoperit cadavrul lui George Guraliuc, tănărul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia în vârstă de cinci luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sâmbătă, la ora 15.40, un turist a găsit cadavrul suspectului, la mică distanţă de un drum forestier din zona ocolului silvic Pipirig, judeţul Neamţ. Bărbatul avea trei leziuni în dreptul inimii, provocate cu un obiect ascuţit. Două răni erau superficiale, iar una era profundă. Avem serioase motive să credem că leziunile au fost autoprovocate", a declarat, duminică, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi.

Ea a spus că lângă cadavru a fost descoperit şi un material textil, cu care bărbatul a încercat să oprească hemoragia.

"Asupra cadavrului a fost găsit şi un bilet de autobuz pe ruta Iaşi-Durău. Bărbatul a coborât înainte de a ajunge la destinaţie şi s-a deplasat pe jos şase-şapte kilometri. Cuţitul nu a fost găsit, dar cercetările la faţa locului continuă", a mai spus Carmina Pascal.

Ea a precizat că asupra tânărului n-a fost găsit nici un bilet în care să explice de ce a recurs la acest gest.

George Guraliuc, în vârstă de 23 de ani, este suspectat că şi-a ucis sora, în vârstă de 29 de ani, angajată la Penitenciarul din Iaşi, şi pe fetiţa acesteia, în vârstă de cinci luni. Cele două au fost găsite, joi seară, înjunghiate mortal în apartamentul în care locuiau, din cartierul ieşean Alexandru cel Bun. Trupurile celor două erau pline de sânge, iar femeia avea gâtul tăiat, cele două fiind descoperite de către soţul femeii.

Tânăra era angajată de doi ani ca profesor de cultură civică la Penitenciarul din Iaşi, iar după naşterea fetiţei intrase în concediu de maternitate. Ea lucrase timp de câţiva ani ca jurnalist, în presa locală.

Anchetatorii au găsit în apartamentul tinerei actele de identitate ale tânărului, un rucsac şi un caiet pe care scria: "Lumea asta e stricată. Sunt într-o altă lume".

Rudele femeii înjunghiate susţin că aceasta se certa tot mai des, în ultima perioadă, cu fratele ei, George Guraliuc, acesta locuind tot în Iaşi, într-o garsonieră din cartierul Nicolina.

Tânărul a fost căutat de anchetatori atât la domiciliul său, cât şi la locuinţa părinţilor din comuna ieşeană Plugari, însă nu a fost găsit. Rudele victimei susţineau că de câteva zile nu au reuşit să mai comunice cu George Guraliuc, acesta plecând de acasă.

Surse din rândul anchetatorilor afirmau că, după comiterea dublei crime, atacatorul s-a spălat la chiuveta din baia locuinţei sorei sale, aceasta fiind găsită plină de sânge.

Managerul Spitalului de Psihiatrie Socola din Iaşi, medicul Călin Scripcaru, a declarat, vineri, că tânărul a fost internat timp de trei săptămâni în această unitate medicală, el fiind externat la începutul lunii iunie. Scripcaru preciza că tânărul a primit tratament de specialitate. Totodată, medicul ieşean presupune că, după externare, pacientul nu a mai luat tratamentul prescris, astfel că boala s-a acutizat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iaşi: Bărbatul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în inimă.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iaşi: Bărbatul suspectat că şi-a ucis sora şi pe fetiţa acesteia s-a înjunghiat de trei ori în inimă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei