Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iul 2012 - Anul XVII, nr. 164 (5069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băsescu: Particip la miting la Iaşi dacă se respectă măsurile de siguranţă. Poate o punem de-o bătaie

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, ieri, că va participa la mitingul PDL de la Iaşi doar în măsura în care se vor respecta măsurile de siguranţă, comentând astfel situaţia că şi USL organizează un miting în proximitate.

Traian Băsescu a fost întrebat dacă va lua parte la mitingul PDL organizat pentru susţinerea sa la Iaşi, el răspunzând că va participa la eveniment doar dacă se respectă măsurile de siguranţă.

"E gândirea bolşevică a PSD, poate o punem de-o bătaie", a mai comentat Băsescu faptul că Primăria din Iaşi a autorizat două mitinguri electorale suprapuse în acelaşi interval orar în două pieţe din centrul oraşului.

PDL va organiza cele două mitinguri de susţinere a lui Traian Băsescu la Iaşi şi la Bucureşti, la care speră să participe şi Traian Băsescu, a declarat, ieri, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că nu vede cu ochi buni aceste mitinguri, Vasile Blaga a spus: "Eu v-am spus ce va face PDL, va organiza cele două mitinguri".

El a precizat că PDL aşteaptă foarte multă lume să participe la mitingurile de la Iaşi şi de la Bucureşti, care vor fi organizate după calendarul stabilit, şi anume sâmbătă, 21 iulie, ora 11.00, la Iaşi, la Palatul Culturii şi joi, 26 iulie, ora 19.00, la Bucureşti, în Piaţa Revoluţiei.

Întrebat dacă preşedintele suspendat va participa la mitingul de la Iaşi, Blaga a răspuns: "Sper să vină".

Primăria Iaşi a aprobat organizarea mitingului PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu, în Piaţa Palatului din municipiu, după ce a refuzat solicitarea democrat-liberalilor pentru desfăşurarea acţiunii în Piaţa Unirii, întrucât aici va avea loc tot sâmbătă un miting USL.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: Particip la miting la Iaşi dacă se respectă măsurile de siguranţă. Poate o punem de-o bătaie.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 8 voturi
Băsescu: Particip la miting la Iaşi dacă se respectă măsurile de siguranţă. Poate o punem de-o bătaie1.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BATAUSUL trimis de
(17 iul 2012, 12:46:20
Daca acest individ a fost in stare sa loveasca cu pumnul un copil , pentru el o bataie in piata Unirii e chiar o relaxare.
2.   Cel ce bate... se teme de bataie trimis de
(17 iul 2012, 19:40:04
Gandirea bolsevica a... oricui e pereche cu gandirea tot din muschi a jandarmilor, manifestata asta iarna. Poate punem de-o bataie. PDL a pus de-o bataie, luata de la jandarmi, in timp ce ei dadeau zapada deoparte, antrenandu-se, in caz ca jandarmii nu faceau fata. Au facut fata, n-a mai fost nevoie de lopatarii OTPDL Bucuresti. Acu', de ce se mai teme, oricum civilii nu pot sa bata mai tare, chiar daca au gandire bolsevica. In plus, Base' a spus, singur, ca de gandire nu se teme, n-a zis el ca tara n-are nevoie de filozofi, ci de ospatari? Nu stiu daca jandarmii s-au dat cu noua si firava putere, doar asa ar avea motive de nesiguranta...
3.   Oare? trimis de
(19 iul 2012, 13:58:47
Electoratul e civilizat.Batausi sunteti voi,portocaliilor si sunteti in stare de orice inscenare ca sa mai puteti boci si minti la Bruxelles.Hai,gata,PA.Va ajunge si acum,averile la control sa vedem cum stati cu CINSTEA>

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei